פטריות בבצלי שאלוט ויין

 

1-2 חבילות פטריות שמפניון או פורטבלו קטנות

1 חבילה של בצלי שאלוט

שמן זית או קנולה

פלפל שחור גרוס טרי,מלח

רבע כוס יין ( אדום או לבן)

כף סילאן

 

מנקים את השאלוט ( אני עושה זאת בגליל להורדת קליפות שום או בשפשוף עם נייר) (מעצבןן)

שוטפים את הפטריות היטב וחוצים

מטגנים את השאלוט כ 10 דקות תוך ערבוב

מוסיפים את הפטריות והמל"פ מערבבים וממשיכים לטגן כ 10 דקות

מערבבים פעמיים על מנת לא לפרק את השאלוט

מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שנותרים מעט נוזלים.

מגישים