כל פעם שאני קונה סלט קישואים אני מתעצבן

סלט כל כך קל ופשוט להכנה וגובים עליו איזה ארבעים שקל לקילו

סלט קישואים

4-5 קישואים מקולפים ומרוסקים על פומפיה

2 בצלים גדולים פרוסים

ביצה קשה

כף גדושה מיונז

מל"פ

כפית לימון

 

לטגן את הבצל שיתחיל להיות ממש חום חום

להוסיף את הקישואים ולערבב כל בזמן עד שהם ממש נדבקים למחבת ומקבלים צבע

לסנן את השמן במסננת ולקרר

להכניס למעבד עם הביצה וכל חומרים ולטחון לעיסה אחידה

זהו לא צריך לקנות.

 

ובצילומים:

1 מטגנים בצל….

מרסקים קשואים

מטגנים ביחד

מערבבים

עד למצב שנדבק לתחתית אבל לא נשרף

להגיש

או לאחסן

בתיאבון