תמיד במסעדות המבורגר אני נהנה מההום פרייז ולפעמים יותר מההמבורגר עצמו.

המרכיבים

6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות ( כן לקלף, ברור ) בערך קילו

שמן עמוק – השתמשתי בווק

פלפל אדום חתוך לרצועות

בצל חתוך ופרוס

חצי כוס צ'ילי מתוק

רצוי רבע פחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה.

מטגנים את קוביות התפוחי אדמה בשמן עמוק, לשתי דקות ומעבירים לתנור חם מאוד 220 מעלות כ 20 דקות עד שמזהיבים כמובן מפלפלים וממליחים..

בינתיים בווק עם שמן רותח מכניסים את הבצל, מטגנים ומוסיפים את רצועות הפלפל ל 7 דקות לערך.

להוסיף את הצ'ילי לתבל במלח פלפל ולהנמיך את האש, לקראת הסוף להוסיף את חלב הקוקוס ולהביא לרתיחה.

להוציא את התבנית וליצוק עליה את הרוטב, להחזיר לתנור לחמש דקות במכסימום חום ולהגיש.