מעט מאוד אנשים חשופים למלון הבוטיק מהמעולים בארץ CHEZ EUGENE במצפה רמון. אולם אני בטוח שרבים מאיתנו גולשים וחובבי קולינריה מכירים את השף: שחר דבח. שחר החל את דרכו בגיל 21 כשף של מסעדת רשלה בירושלים. עבד תקופה ארוכה במסה וגם עבד במסעדת NOMA שבדנמרק, והתמחות קצרה בשילה של השף שרון כהן לאחרונה עבד לצידו של השף יאיר פיינברג במלון עצמו כשף תפעולי ועוד ועוד

ואם לא ידעתם שחר הוא בעלים של חברת הקייטרינג "טנגו" ארוחות מולקולריות. מרצה לבישול מולקולרי במכללות ובתי ספר ומבשל ארוחות זוגיות….

כעת השף שחר דבאח הוא השף של המלון ומסיבת סילווסטר עם הארוחה החגיגית המיוחדת שלו היא הזדמנות מצויינת לכם וחןבבי קולינריה משובחת להכירו.

ארוחת סילבסטר מטורפת לכבוד השנה החדשה שנת 2012 !!!!!

… אפרטיף, מגוון לחמי הבית, פריחה מדברית, קרפציו דג CHEZ EUGENE עם עיגולי יוגורט ועלי שלכת, פטריות ממולאות כבד אווז על מצע של פונדו בלו בוואריה, פילה דג לבן עם יוגורט על ירקות מדבר, רביולי זנב שור, חמאת כמהין ובצלצלי אדמה, צלעות טלה על מצע עדשים וקרם חציל, קפוצינו בטטה עם טוויל פרמזן, מדליוני פילה עטופים בפרושוטו בקר וגלידת חרדל וצלחת קינוחים מיוחדת.
תבואו, תכירו את הדרום, תטעמו את האוכל.

לפרטים והזמנות: ניתן לבצע הזמנה לאחד משני המושבים : 18:45 או 21:45 באמצעות המייל info@mitzperamonhotel.co.il
או בטלפון: 08-6539595

  • הר ארדון 8/1 מצפה רמון דרך רובע הבשמים, הר ארדון