פרגיות עם פתיתים:

 לא משנה איזה פתיתים אפויים תבחרו גם הפתיתים " אורז" של שופרסל יתאימו לכם

מרכיבים:

קילו פרגיות

שני בצלים

4 שיני שום

חצי פלפל אדום

כוס זיתים מגולענים

שמן זית

כוס וחצי מים

כוס פתיתים או יותר

מלח

תבלינים: פפריקה , כמון, כוסברה מגרגרים,כורכום, פלפל לבן, תבלין הבית של חינאוי.

הכנה

לטגן את הבצל הקצוץ, לקראת ההזהבה להוסיף את השום. לפזר מעל פפריקה ( רצוי מרוקאית), להוסיף את התבלינים וכל תבליו נוסף שתאהבו בשוורמה

ולהוסיף את הבשר לערבב עם תערובת התבלינים ולטגן רבע שעה על אש גדולה במיוחד.

להוסיף את הפתיתים ואת הזיתים, לערבב כמה דקות ולהוסיף מים.

לבשל רבע שעה עד כעשרים דקות, לכבות לרבע שעה לפחות ?

ולהגיש.

מודעות פרסומת