תבשיל בסגנון מג'דרה

 

לפעמים  אני מקבל מוצר להתנסות ואין לי מושג מה בדיוק עושים. ואז אחרי זמן מה בא לי הרעיון הכל כך פשוט הזה. ( קוראים לזה הצתה מאוחרת).

המוצר הוא תערובת לקדירה של שופרסל. יש שם בורגול, עדשים אדומות, וקינואה.

 

אז בואו נצית את האש של הגז

מרכיבים

2 בצלים

כוס תערובת לקדירה של שופרסל

כפית מחוקה פפריקה

שמן

מלח

פלפל

2 כוסות מים

ההכנה

מטגנים את הבצל עד השחמה  ( כמעט שרוף) צריך להיות חום, חום. זה מה שיקבע את הצבע של התבשיל וטעמו. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים כמה שניות.  מוסיפים את התערובת כפי שהיא . לא להשרות!

מערבבים שתי דקות ומוסיפים את המים הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה  מעבירים לאש הכי קטנה,

מכסים ומבשלים כ 20-25 דקות. מכבים את האש. לא פותחים לחצי שעה.

 

בתיאבון