במתכון הזה השתמשתי בתערובת קדירה של שופרסל המכילה: בורגול, קינואה ועדשים אדומות

1 כוס בורגול .

2 שני שום פרוסים .

חצי צרור נענע.

חצי צרור פטרוזיליה.

חצי צרור כוסברה. ( למי שאוהב)

לימון סחוט.

חצי יחדה פלפל חריף. ( לא חובה)

2 עגבניות חתוכות לקוביות.

2 כפות תרכיז רימונים.

כף שמן זית.

מים לפי הצורך.

במחבת מחממים שמן זית, שום ופלפל חריף מטגנים כמה דקות ומוסיפים את העגבניות

ומבשלים. אחרי כמה דקות מוסיפים הבורגול ואת המים ומבשלים על אש קטנה 10 דקות תוך כדי ערבוב.

מורידים מהאש ומוסיפים את העשבי תיבול ואת המלח פלפל והלימון הסחוט וטועמים

ומגישים כמנה ראשונה .

שימו לב במתכון הזה לא משרים את הבורגול במים.