ראיתם את השקיות עם הירקות הטריים השטופים של שופרסל? מזמן לא ראיתי כרובית צחורה ונאה כזו או ברוקולי כזה טרי וירוק עד

image001יחצ

הנה מתכון מנצח

פשטידה מאוד יפה חזותית ומומלצת

חומרים

חצי ראש כרובית

ברוקולי

קוטג'

4 כפות גבינה צהובה

2 ביצים

2 כפות קמח תופח

פלפל שחור

אורגנו

מלח

כף שמן

ההכנה

מבשלים את הכרובית ומוסיפים את הברוקולי . לא לרכך יותר על המידה בדרך כלל אחרי כמה דקות רתיחה אני מכבה ומשאיר להתבשל מעצמו בחום.

מועכים את הכרובית לחוד וסוחטים את המים.

מפרידים מראש הברוקולי 6-8 פרחים נאים, אלו ישמשו אותנו לעיטור הפשטידה. את שאר הברוקולי מועכים וסוחטים.

מכינים בלילה מביצה, קוטג' , קמח, תבלינים, שמן גבינה צהובה מפוררת.

מחלקים את הבלילה בין הכרובית לבין הברוקולי ומערבבים.

מניחים חישוק במרכז תבנית משומנת קלות. מסביב מפזרים את בלילת הכרובית.

במרכז ממלאים בבלילת הברוקולי נועצים את פרחי הכרובית לקישוט.

אופים ב 180 מעלות כ 40 דקות.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 או

בתיאבון