חגבים (ארבה) קריספי בדבש

מתכון של השף מאיר קרנש ("השף הנודד") , ביסטרו בר יין Bin281

מכת הארבה הפושטת על ארצנו אומנם מזיקה לחקלאות, אך ניתן להפיק ממנה גם תועלת.

מאיר קרנש ("השף הנודד"), השף של ביסטרו בר יין "Bin281" , מציע מתכון למנה כשרה לפסח, מנה מקורית ומעניינת של חגבים קריספי מקורמלים בדבש:

המצרכים ל- 2 מנות:

200 גרם חמאה

קורט מלח

כוס חגבים (ארבה)

2 כפות דבש

1 כפית צ'ילי גרוס יבש

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה במחבת, על איש בינונית.

2. מוסיפים את החגבים ומקפיצים בעדינות במשך כ-10 דקות. יש להקפיד על הקפצה עדינה כדי שהחגבים

    לא ישברו.

3. במהלך ההקפצה מוסיפים קורט מלח.

4. מוודאים שכל החגבים עטופים היטב בחמאה המומסת ומוסיפים את הדבש והצ'ילי הגרוס היבש.

5. ממשיכים להקפיץ במשך כ-10 דקות נוספות.

6. מגישים לוהט על מצע של גרגר נחלים.

* כדי שהמנה תהיה כשרה לפסח, יה להסיר לחגבים את הכנפיים והראש.

בתיאבון!