מתכון: שפית קונדיטורית עמית דהאן / צילום: כפיר חרבי

צילום - כפיר חרבי

צילום – כפיר חרבי

 

מצרכים ל-6 מנות

6 פרוסות חציל

6 פרוסות פלפל אדום

6 פרוסות קישוא

6 פיתות חצויות לרוחב

6 פרוסות דקות של גבינת קממבר

למרינדה:

2 כפות רוטב סויה יאמאסה

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את החומרים למרינדה, מורחים את הירקות במרינדה ומניחים בתבנית מרופדת

    בנייר אפייה או במחבת גריל וצולים עד להשחמה.

2. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 6 חצאי פיתות, מסדרים מעל שכבות של הירקות הקלויים

    ומסיימים בשכבה עליונה של חצי פיתה. מניחים מעל הכל פרוסת גבינת קממבר ואופים בתנור

    בחום של 170 מעלות במשך כ-6 דקות, או עד להמסת הגבינה.

3. מגישים חם.