תגיות

, , ,

באדיבות רשת הגלידריות "אנדרי

מצרכים לבצק בסיס:
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
2 חלמונים
כף תמצית וניל
200 גרם מרגרינה

מצרכים לגלידה:
חצי גרם תותים מרוסקים
חצי כוס סוכר
כוס שמנת מתוקה
כוס חלב
1 גבינה לבנה

מצרכים לפירוריי ביסקווטים:
50גרם פתי-בר
כפית מרגרינה .
שוברים את ביסקוויט פתי-בר לחלקים קטנים .
ממיסים את המרגרינה על אשקטנה .
ושמים את המרגרינה על הביסקוויטים ומערבבים.

אופן ההכנה הבצק:
ללוש את הבצק במערבלחשמלי. להכניס את כל החומרים יחד כולל המרגרינה לקערה של המערבל. להפעיל כ- 3 עד- 5 דקות במהירות איטית עד שהבצק יראה מוכן .
לשים את הבצק בתבנית, לסדרלשכבה דקה בבסיס. לאפות בתנור 180 מעלות למשך 15 דקות.
אופן הכנת הגלידה
מחממים את השמנתהמתוקה עם החלב עד סף רתיחה.
לאחר שהשמנת והחלב מוכנים, מוסיפים את הגבינה הלבנהעל אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה (לא להרתיח).
בנפרד יש לשים התותים בסיר על אש קטנהעד שהתותים יבושלו .
נותנים לשני התהליכים להתקרר בחוץ, ולאחר מכן יש לערבב אתשניהם יחד בקערה (תותים והשמנת) ולקרר למשך שלוש עד ארבע שעות .לאחר הקירור יש למרוח את הגלידה בתבנית מעל הבצק .לקשט בכל סוגי הפירות חתוכים בקטן.

מתכון גלידה בטעם עוגת גבינה - גלידריית אנדרי

מחיר לצרכן 98 ש'.

בימים אלו לקראת החג  חדש ברשת גלידריות "אנדרי" במיוחד לחג שבועות גלידה בטעם עוגת גבינה ותותים

רשת הגלידריות " אנדרי" משיקה לקראת חג שבועות טעם גלידה חדש, במיוחד לחג: גלידה בטעם עוגת גבינה ותותים.

 גלידה בטעם עוגת גבינה ותותים - גלידריית אנדרי

הגלידה עשויה משמנת מתוקה, גבינה, סוכר ותותים טריים, מוצעת במרקם עשיר.

 

מחירים: מארז של 1 ק"ג 58 ש'.

כדור 10 ש' , 2 כדורים 17 ש'.

 

להשיג בסניפי רשת גלידת "אנדרי":

ת"א- יפו רח' יפת 138,

רמת גן – בן גוריון 2,

ראשון לציון- סחרוב 8.

רמלה הרצל 87

הרצליה- סניף חדש – משכית 27

להשיג בסניפי רשת גלידת "אנדרי":

 

ת"א- יפו רח' יפת 138, רמת גן- בן גוריון 2, ראשון לציון- סחרוב 8, הרצליה- משכית 27