תגיות

, ,

השף שאול בן-אדרת והקונדיטור דודו אוטמזגין

נבחרו להוביל את פסטיבל "טעם הטבע ה-5"

*-*-*-*-*

סדנאות בישול אל מול קהל ומאהל דרוזי במשתלות יגור

7-14.3

 

ביום שבת 7.3.15 יפתח טעם הטבע ה5 בסדנת אפייה יחד עם הקונדיטור דודו אוטמזגין לסדנת קינוחים המשלבים תבלינים טריים במטבח מיוחד שיוקם בשטח המשתלות (11:00 ו-13:00). במקביל יתקיים סדנת אפיית פיתות דורזי לילדים.

 Dudu Outmezgine

פסטיבל "טעם הטבע" השנתי של משתלות יגור, אירוע שכולו טעמים, ניחוחות וצבעים. הפסטיבל מתחיל ב7.3 ויימשך כתשעה ימים (עד ה19.3). במהלך הפסטיבל, יינתן הנחה בגובה 40% על מבחר צמחי התבלין והירקות במשתלה.

בשבת ה- 14.3 (11:00 ו-13:00) יגיע לבשל השף שאול בן אדרת במטבח המיוחד לסדנת בישול מאכלים המשלבים תבלינים טריים, סדנאות השף יהיו בהשתתפות הקהל והכניסה אליהן תהיה ללא עלות.

צילום-רמי יפנגר

צילום-רמי יפנגר

"טעם הטבע" מתקיים זה השנה החמישית במתחם הגדול של משתלות יגור (במתחם 'חוצות יגור', בכניסה לקיבוץ יגור), זהו אחד מאירועי התבלין מהגדולים ביותר בארץ ועם השנים הפך גם לפסטיבל קולינרי מעורך מאוד, המציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח הישראלי המקומי.

השנה נבחרו שאול בן אדרת (מסעדות "קימל" , "התרנגול הכחול" ו-"מיסטר אנד מיסיס לי ") ודודו אוטמזגין (בעל רשת הקונדיטוריות "דודו אוטמזגין")

במהלך הפסטיבל תינתן הנחה של 40% אחוז על כל צמחי התבלין במתחם משתלת יגור

לחן בין, מנכ"ל משתלות יגור: "המטבח הישראלי משלב את צמחי התבלין כמעט בכל מנה וצמחים אלה הם הנמכרים ביותר במשתלות בארץ. "טעם הטבע" מזמין את מבקרי הפסטיבל ליהנות מחוויה ייחודית לכל החושים וכמובן להמשיך ולהתנסות בגידול צמחי תבלין בגינה ובבית ושילובם במטבח הפרטי. לאור ההשתתפות הרבה בשנים האחרונות, החלטנו השנה להרחיב את האירוע לשבת נוספת, כאשר במהלך שבוע הפסטיבל תינתן 40% הנחה על צמחי התבלין".

 

פסטיבל טעם וטבע 7-19.3

מיקום – מתחם משתלת יגור (צמוד למחלף יגור)

טלפון לבירורים – 04-9848108

אתר האינטרנט- http://www.yagurgan.co.il/