תגיות

, , ,

השף ויקטור גלוגר השיק את

"קלואליס הכשרה" בהילטון תל-אביב

קרדיט - בר שריר

קרדיט – יחצ קלואליס

שף ויקטור גלוגר ממסעדת "קלואליס" השיק היום את מסעדת האחות הכשרה במלון הילטון תל-אביב. "קלואליס הכשרה" נפתחה במקום מסעדת "המלך שלמה" , מסעדת הדגל של המלון שסגרה את שעריה לאחר 50 שנה.

מסעדת קלואליס נושאת את שמן של שתי בנותיו של השף ויקטור: ונחשבת כבר יותר עשור לאחת ממסעדות השף המוערכות בישראל. ויקטור מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, חומרי גלם נדירים שזוכים לטיפול אינטליגנטי אך פשוט ומפליא.

לדברי שף גלוגר, "אנו רוצים לאפשר לקהל אוכלי הכשרות חויה גסטרונומית ייחודית, לצד שירות בלתי מתפשר וחווית היוקרה של הילטון. האתגר המשלב יצירתיות, חומרי גלם יוצאי דופן, איכות וכשרות הוא לכאורה בלתי אפשרי, אך אני משוכנע כי הקהל הרחב יסכים איתנו כי הבלתי אפשרי הוא אפשרי בהחלט".

קרדיט - בר שריר

קרדיט – בר שריר

במסעדה הכשרה מציע שף גלוגר בין השאר את מנות הדגל שלו – קרפצ'יו בר-ים, סלט חצילים קלויים עם צ'יפס חציל, בלוטין דג דקר ממולא בדוקסל, צלע טלה בצלייה איטית וכמובן הטאג'ין הנודע של קלואליס.

 

 

פילה סלמון נורווגי על הפלנצ'ה עם ניוקי בטטה ברוטב חלב קוקוס, צלפים ועשבי תיבול קרדיט - בר שריר

פילה סלמון נורווגי על הפלנצ'ה עם ניוקי בטטה ברוטב חלב קוקוס, צלפים ועשבי תיבול
קרדיט – בר שריר

פילה בקר בגריל ברוטב ציר בקר ויין אדום על רושטי תפוח אדמה וירקות קרדיט - בר שריר

פילה בקר בגריל ברוטב ציר בקר ויין אדום על רושטי תפוח אדמה וירקות
קרדיט – בר שריר

״בוקרונס אלה קטלנה״ פילה אנשובי טרי בכבישה ביתית על טוסט ״פאן קון טומט״ עם סלט עלים ירוקים קרדיט - יח"צ קלואליס

״בוקרונס אלה קטלנה״
פילה אנשובי טרי בכבישה ביתית על טוסט ״פאן קון טומט״ עם סלט עלים ירוקים
קרדיט – יח"צ קלואליס

"אנו גאים על הבחירה של מסעדת "קלואליס" להפעיל מסעדה כשרה במלוננו בתל-אביב", אומר רוני פורטיס, מנכ"ל מלונות הילטון בישראל. "במשך תקופה ארוכה חיפשנו שותפים ראויים שיציעו תפריט כשר לאניני הטעם לאורחינו ואנו גאים על כך שמצאנו בשף גלוגר את האדם הראוי לנצח על מסעדת היוקרה החדשה של הילטון תל-אביב", הוא אומר.

המסעדה מונה כ- 50 מקומות ותהיה פתוחה בימים א-ה בין השעות 19:00 עד 22:30, למעט חגים. הזמנות בטלפון: 03-5202023