תגיות

, ,

קיבלתי מצבר להתנסות את החומוס החדש שלהם שמוכן לפי הנוסחה של אבי לוי ממסעדת המוציא הירושלמית הזכור לטוב ממאסטר שף.

DSCN5608

פעם הייתי מכין חומוס לבד אולם זה מתקלקל מהר, וגם אם מקפיאים מנות, מה שנשאר למחרת זה מקולקל. התחלתי לקנות טרי טרי מחומוסיה ליד הבית, גם כאן אני מקפיא מנות קטנות.

חומוס וטחינה זה מוצר מזון שאנחנו צורכים כל יום.

מוצרי הסדרה פותחו על ידי השף אבי לוי שהצטרף לפני כשנה לסלטי צבר בתור יועץ קולינרי ופרזנטור. לוי, שנכנס ללב ולבלוטות הטעם של הקהל הישראלי עם זכייתו בתכנית מאסטר שף, מחזיק במסעדת "המוציא" בירושלים ופותח בקרוב מסעדה חדשה בתל אביב בשם "צ'יריפום". כחובב חומוס מושבע, מספר לוי כי הוא גדל על החומוסיות הירושלמיות הותיקות ושגם היום אין ארוחה שהוא אוכל ללא חומוס. כשהחל לעבוד על המתכון למוצרי החומוס החדשים הוא ידע שהטעם אליו הוא שואף הוא של החומוסיות עליהן גדל ושהוספה של טחינה גולמית איכותית תביא את החומוס למרקם חלק ונעים ולעושר הטעמים אותו הוא מחפש להביא לכל שולחן בישראל. מוצרי מלך החומוס עשירים ב-40% יותר טחינה גולמית שמעניקה להם טעם ייחודי ומרקם רך וחלק.

קיבלנו שלושה סוגים

חומוס חלק במרקם עשיר, חומוס גרגירים – עם תוספת גרגירי חומוס רכים מתובלים ושמן זית, וחומוס עם פלפל חריף מטוגן עליו אומר לוי: "חומוס עם פלפל חריף מטוגן זה השילוב המושלם לטעמי. גם במסעדה שלי אני רואה יותר ויותר סועדים שמתאהבים בחריף וזה הופך מבחינתם לטעם מרכזי שמלווה את כל הארוחה".

חומוס חלק ממש מעולה, טעים כמו חומוסים שנמכרים כ"חומוס מסעדות" חיסלנו אותו ממש תוך יומיים שלושה

חומוס גרגרים, טעים אבל לדעתי מכיל יותר שומנים, הייתי מצפה לסוג של מחלוטה קצת יותר בסגנון של אבי לוי.

בחומוס חלק צוין 15,5 גר' שומן למאה גרם

בחומוס גרגרים צוין 15.8 גר' שומן למאה גרם

את החומוס החריף העברתי לבתי שדיווחה שהיה להם טעים.

באופן כללי הערה: חומוס שקונים בחומוסיה לא מלווה במרכיבים וסימון תזונתי ל 100 גרם!

מודעות פרסומת