תגיות

, , ,

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

לבלינצס

המרכיבים:

 

לעטיפות:

כוס וחצי קמח

2.25 כוסות חלב

2 ביצים

כף שמן

קורט מלח

קורט סוכר דק

 

למלית:

 

גבינה כנען

גבינה 5 אחוז דלת נתרן תנובה

צימוקים שהושרו במים רותחים (או בקוניאק..)

1 ביצה

סוכר לפי הטעם

 

ההכנה:

מערבבים את חומרי העטיפות במיקסר עד לאחידות

( מי שאוהב וניל יכול להוסיף)

ומניחים לנוח מהבועות כמה דקות.

מורחים מחבת בשכבה דקיקה של שמן או חמאה

רק צריך להיות אומן בפיזור דק ואחיד של הרביכה.

 

מערבבים את חומרי המילוי, מוסיפים את הצימוקים.

מורחים על כל עלה בשליש העליון כף גבינה או

כמות מתאימה, מקפלים קיפול אחד, עוד קיפול מהצדדים

וקיפול סופי, ככה לא יברח.

אני נוהג לטגן לפני ההגשה, לפזר סוכר דק

ומי שאוהב אפשר גם קינמון. הפעם זה היה רוטב יין

 

רוטב יין

כוס יין אדום , חשוב שיהיה יין טוב מינימום קברנה סוביניון

לא להתפתות להכין רוטב מיין שנשאר בבקבוק אחרי החליצה יותר מ 24 שעות

מוסיפים סוכר חום – 3\1 מנפח היין

מקל קינמון שמקפידים להוציא בסוף ההכנה

2 עלי דפנה שמקפידים להוציא אחרי ההכנה

שתי כפות – צימוקים ושתי תאנים חתוכות לקוביות ורצועות קטנות

ומצמצמים על אש נמוכה עד שבמצב חם זה מרגיש כמו דייסה דלילה

חשוב להקפיד לא לצמצם מעבר לכך אחרת , כשיתקרר, יתנהג כמו דבק

 

לבנות את המנה: להניח לכל סועד 3 בלינצ'סים, ולצקת מהרוטב ולהגיש.

 

אפשר להמיר את הצימוקים בפירות יער

מודעות פרסומת