תגיות

 

 

לאחר הניסיון רב השנים שצבר, החליט השף מוטי אוחנה, השף ראשי ובעל מסעדת "החצר", יחד עם שותפו משה כהן לפתוח את מסעדת "מדיטה". חזון השותפים היה להגיש לאורחים מנות ממטבח המזרח התיכון החדש, תוך הישענות על מנות ירושלמיות קלאסיות, לצד חידושים מהמטבח המודרני. שילוב המטבחים השונים, בהם מתמחה השף אוחנה, יצר מנות המורכבות מרכיבים מקומיים וביניהם: שקדי עגל, קציצות דגים בחריימה, במיה, קדרת בקר וירקות שורש, ארטישוק, אפייה בתנור טאבון ועוד, לצד נגיעות אסייתיות כמו: וינגרט וואסבי, קוויאר סוויה, פטריות שימאג'י מוחמצות, ושימוש רב בפירות העונה, ירקות טריים ועשבים ירוקים שמעניקים המון צבע ורעננות.

בימים אלה חוגגת "מדיטה" שנה והשף מוטי אוחנה החליט לחגוג עם תפריט חדש ומעודכן.

בין המנות החדשות בתפריט: חציל בלאדי מהטאבון בליווי טחינה וסלט גרגירי חומוס (42 ₪); פטה כבדים וריבת עגבניות שרי (54 ₪); טונה צרובה על מצע סלט ירוקים עם קוויאר סויה, ויניגרט ואסאבי ושמן שומשום (58 ₪); טאטקי פילה בקר בתוספת לביבות תפו"א ופורטבלו צלוי מרוחים באיולי כמהין (64 ₪); פטוצ'יני קרם עגבניות עם חצילים, זיתים ובזיליקום טרי (58 ₪); חזה עוף, טאבולה חיטה ירוקה ועדשים ירוקות, קונפי עגבניות, לימון (72 ₪); מח עגל ולימון כבוש (65 ₪); סינטה פרוסה בתוספת תפו"א ופטריות צלויים עם רוטב צ'ימיצ'ורי (96 ₪); קבב אפוי בטבון, חציל שרוף, עגבניות וטחינה (78 ₪); שקדי עגל, עלי מנגולד, אריסה ולימון כבוש (72 ₪).

יחצ

יחצ

Netah Katzavim 56031

מסעדת מדיטה משתרעת על פני כ – 350 מ"ר, המשרתת עד כ- 180 סועדים. המסעדה הושקה לאחר מחשבה רבה ובהשקעה של למעלה משלושה מיליון ₪.

השף מוטי אוחנה – הוא השף והבעלים של מסעדת "החצר" בירושלים. אוחנה הוא בוגר ביה"ס הגבוה לבישול "קורדון בלו" והוא בעל ידע גסטרונומי עשיר והתמחות של- 13 שנים במסעדות שונות בארץ ובחו"ל, ביניהן מסעדת הצ'אקרה הירושלמית ומסעדות גורמה שונות באוסטרליה.

"מדיטה" – בית הנציב, דרך חברון 101 א' ירושלים

כשר

חדר פרטי לאירועים עד 110 איש

טל' 02-5664466

מודעות פרסומת