תגיות

,

 

poster_present

פקעות תה שנפתחות לפרחים מרהיבים בקנקן התה, חטיפי אנרגיה ובריאות חדשים העשויים מפירות: אננס, ליצ'י, אגס ובננה שמיובשים בתהליך "המראה" חדשני אשר מותיר את שלל הויטמינים בפרי. חברת Tea Shape תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון הבריא בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

 

במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח תתקיים תערוכת ישראפוד 2015, הנערכת זו השנה ה-32 ברציפות, תערוכת המזון והמשקה המקצועית הגדולה ביותר בישראל. חברת Tea Shape תשיק פקעות תה לשימוש ביתי ולארוח, אשר נפתחות לעיני האורחים בתהליך שנמשך כ-2-3 דקות ובסופו מוצג פרח מרהיב וצבעוני בקנקן, אשר במקביל מפריש תמצית תה המספיקה לכ-3 ליטר משקה. לסרטון: https://www.youtube.com/watch?v=tP7UxKNbd3Y

 

פקעת התה נפתחת לפרח צבעוני. צילום: טי שייפ בע"מ

 

בנוסף, החברה תשיק סדרת חטיפי אנרגיה ובריאות בשם חטיפי 'פרי 'Free קראנצ'י: שקיות חטיפי פירות בטעמי אננס, ליצ'י, אגס ובננה. מדובר בחטיף העשוי 100% פרי, אשר מיובש בשיטה חדשנית של ייבוש בהקפאה. כל שקית מכילה 20 גרם של פרי טיבעי מיובש בערך קלורי של כ-70 קלוריות לשקית, החטיפים מתאימים כחטיפי אנרגיה כתוספת לארוחת העשר של הילדים בבית הספר, לספורטאים ולכלל חובבי מזון הבריאות. המוצרים מכילים 100% פרי, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר, אינם מטוגנים או אפויים, ללא חומרים משמרים, אינם מנופחים וללא תוספת חומרי טעם וריח.

חטיפי פירות Free קראנצ'י. צילום: טי שייפ בע"מ

 

תהליך ייצור חטיפי 'פרי Free' קראנצ'י:

לאחר קטיף הפירות הטריים, הם עוברים ניקוי בסטריליזטור, נפרסים לפלחים ומונחים על מגשים. המגשים מוכנסים למקפיא ומועברים לתא וואקום שמאדה את הלחות מהפירות באיטיות בטמפרטורה של 30 מעלות צלזיוס, תהליך זה נקרא "המראה" (מעבר ממוצק לגז). התהליך מפסיק את פעולות האנזימים ולכן הפרי שומר על טעמו המקורי ועל הערכים התזונתיים שלו ואינו מתישן או מתקלקל לאורך זמן.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 – 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.

 

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

 

שבוע המזון | 24 – 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

 

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

מודעות פרסומת