תגיות

, ,

פרחים בקנקן: חברת Tea Shape תשיק בתערוכת ישראפוד פרחי תה וחטיפים מפירות

poster_present

פקעות תה שנפתחות לפרחים מרהיבים בקנקן התה, חטיפי אנרגיה ובריאות חדשים העשויים מפירות: אננס, ליצ'י, אגס ובננה שמיובשים בתהליך "המראה" חדשני אשר מותיר את שלל הויטמינים בפרי. חברת Tea Shape תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון הבריא בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

יחצ

יחצ

במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח תתקיים תערוכת ישראפוד 2015, הנערכת זו השנה ה-32 ברציפות, תערוכת המזון והמשקה המקצועית הגדולה ביותר בישראל. חברת Tea Shape תשיק פקעות תה לשימוש ביתי ולארוח, אשר נפתחות לעיני האורחים בתהליך שנמשך כ-2-3 דקות ובסופו מוצג פרח מרהיב וצבעוני בקנקן, אשר במקביל מפריש תמצית תה המספיקה לכ-3 ליטר משקה. לסרטון: https://www.youtube.com/watch?v=tP7UxKNbd3Y

בנוסף, החברה תשיק סדרת חטיפי אנרגיה ובריאות בשם חטיפי 'פרי 'Free קראנצ'י: שקיות חטיפי פירות בטעמי אננס, ליצ'י, אגס ובננה. מדובר בחטיף העשוי 100% פרי, אשר מיובש בשיטה חדשנית של ייבוש בהקפאה. כל שקית מכילה 20 גרם של פרי טיבעי מיובש בערך קלורי של כ-70 קלוריות לשקית, החטיפים מתאימים כחטיפי אנרגיה כתוספת לארוחת העשר של הילדים בבית הספר, לספורטאים ולכלל חובבי מזון הבריאות. המוצרים מכילים 100% פרי, ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר, אינם מטוגנים או אפויים, ללא חומרים משמרים, אינם מנופחים וללא תוספת חומרי טעם וריח.

חטיפי פירות Free קראנצ'י. צילום: טי שייפ בע"מ

 

צילום טי שייפ

צילום טי שייפ

תהליך ייצור חטיפי 'פרי Free' קראנצ'י:

לאחר קטיף הפירות הטריים, הם עוברים ניקוי בסטריליזטור, נפרסים לפלחים ומונחים על מגשים. המגשים מוכנסים למקפיא ומועברים לתא וואקום שמאדה את הלחות מהפירות באיטיות בטמפרטורה של 30 מעלות צלזיוס, תהליך זה נקרא "המראה" (מעבר ממוצק לגז). התהליך מפסיק את פעולות האנזימים ולכן הפרי שומר על טעמו המקורי ועל הערכים התזונתיים שלו ואינו מתישן או מתקלקל לאורך זמן.

************************

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 – 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.

***********************

Choco Bake: קרם שוקולד חדש ואיכותי יושק ע"י חברת ענבי ציון בתערוכת ישראפוד

צילום ענבי ציון

צילום ענבי ציון

 

קרואסונים, שושנים, רוגלעך ועוד מגוון מאפים: חברת "ענבי ציון" תשיק בתערוכת ישראפוד קרם שוקולד 35% חדש, של החברה האיטלקית irca. מדובר בקרם משובח לאפיה המתאים למילוי מגוון מאפים ובצקים ויעיל במיוחד למילוי קוראסונים. תערוכת ישראפוד נערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

 

בתערוכת ישראפוד 2015, המתקיימת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח המאורגן על ידי קבוצת שטיר, חברת ענבי ציון המתמחה בפיתוח מוצרים ותהליכי יצור מתקדמים בשוק המזון ובעיקר בתחום הפטיסרי, תשיק מוצר חדש בשם שוקו בייק Choco Bake. מדובר בקרם שוקולד 35% משובח לאפיה, המתאים למילוי מגוון מאפים. קרם השוקו בייק החדש יעיל במיוחד למילוי קוראסונים: הוא בעל תכונות מיוחדות, אשר מאפשרות להזליף את השוקולד ישירות לתוך הבצק, במקום להניח אצבע שוקולד ולקפל את בצק הקוראסון מעליה. התוצאה היא שהשוקולד לאחר האפייה נשאר יציב ויפה, ממש כמו אצבע שוקולד, שומר על קראסט מושלם, פריך ואוורירי. מדובר במוצר חסכוני וייחודי: חוסך זמן עבודה, ונותן תוצאה איכותית ולא פחות חשוב – בעלת טעם מושלם…

 

"ענבי ציון" הינה חברה מובילה בייצור חומרי גלם עבור תעשיית המזון, מומחית בפיתוח מוצרים ותהליכי יצור מתקדמים. החברה שמה לה למטרה לפתח ולקדם את שוק הפטיסרי בישראל. כחלק ממגמת פיתוח והרחבת סל המוצרים, החלה החברה בחודשים האחרונים לייבא באופן בלעדי ממגוון מוצרי מותג הפטיסרי הוותיק "irca". "ענבי ציון" בחרה בשלב זה לייבא 4 סדרות שהן המשמעותיות ביותר בקטגוריות הפטיסרי: בסיסים, קרמים, ציפויים ושוקולדים.

על מנת לעשות שימוש נכון, מדויק ומקורי בחומרי הגלם שהחברה מציעה, החלה "ענבי ציון" לקיים סדנאות מקצועיות, בהנחיית השף קונדיטור ערן שוורצברד. סדנאות אלו מאפשרות כאמור שימוש מדויק ויצירתי בחומרי הגלם וכן שיח מפרה, מקצועי ומלמד בין מגוון המשתתפים בסדנאות.

 

בביתן של ענבי ציון בתערוכת ישראפוד, יוצגו מגוון קינוחים מבוססים על חומרי הגלם של ענבי ציון ו irca.

בביתן יעמדו לשירות המבקרים בתערוכה צוות מחלקת השיווק והמכירות של ענבי ציון, צוות מחלקת הפיתוח והשף קונדיטור ערן שוורצברד על מנת לתת הסבר על מגוון הקינוחים, אופן השימוש בחומרי הגלם ולהעניק תמיכה והסבר מקצועי לכל שאלה.

הקינוחים הינם פרי עיטו של השף קונדיטור ערן שוורצברד, ונעשו באדיבות צוות הקונדיטורים המקצועי של "נטלי פלוס".

לפרטים נוספים ניתן להתקשר ליערה כהנשטם, מנהלת שיווק ב"ענבי ציון" בטלפון 055-8807921.

**********************

פיתה סטייל: מאפיית נינה תשיק בתערוכת ישראפוד מוצרים חדשים לאירוח ואפיה

יחצ

יחצ

 

אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים – מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח – ג' – ה' – 24-26 בנובמבר 2015 – גני התערוכה בתל אביב.

 

מאפיית נינה שנוסדה בשנת 1936 ואשר מתמחה באפיית פיתה ארטיזן כבר 80 שנה, תשיק בתערוכת ישראפוד 2015, הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח בישראל, מוצרים חדשים ומשודרגים המתבססים על בצק הפיתה ואשר מיועדים לקוקטיילים, קבלות פנים ואירוח יוקרתי.

Book Nina bakery-eu-7 (צילום יחצ)יחצ

בין המוצרים החדשים שתשיק מאפיית נינה בתערוכה ניתן למצוא מקלות פיתה (bread sticks) בטעמים. מדובר במקלוני פיתה המתובלים בטעמים שונים כגון זעתר, פיתה מחיטה מלאה וכו', מוצר של החברה אשר משווק בארצות רבות ברחבי הגלובוס ומעתה ישווק גם בישראל.

 

מוצר נוסף שיושק בתערוכה הוא פיתה קוקטייל (finger food), מדובר בפיתה זעירה אלגנטית המשמשת למילוי קל ואשר מוגשת במסיבות קוקטייל, קבלות פנים ואירוח יוקרתי.

 

פיתה סופלאקי היא מוצר חדש נוסף שמאפיית נינה תשיק בישראפוד. מדובר בבסיס מאפה המשמש כמצע עליו ניתן להוסיף תוספות מגוונות כגון בשר, ירקות, אנטיפסטי, תיבול פיצה וגבינות ועוד. בנוסף, מאפיית נינה תציג בתערוכה הצעות הגשה מעניינות וחדשות. שף מטעם המאפייה יגיש טעימות במקום לקהל אשר יגיע לביתן מאפיית נינה כדי להמחיש את הטעמים החדשים, טיב ואיכות המוצרים.

Nina Sub Flyer English

Nina Sub Flyer English

המוצרים החדשים של מאפיית נינה מיועדים לתחום המקצועי והמוסדי בישראל: קייטרינג, אולמות אירועים ,בתי קפה, מסעדות וכו'.

 

חשוב לציין כי כל המוצרים של המאפיה מיוצרים בשיטת ארטיזן. כלומר, מלחם מחמצת הנאפה בתהליך ארוך וממושך בתנור אבן מיוחד, ללא חומרים משמרים או משפרי אפיה וללא סוכר כלל.

כל אלו מקנים לפיתה את טעמה היחודי ואת המרקם המאפיין אותה.

******************

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 – 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב.

4 תערוכות מקצועיות יתקיימו במקביל:

ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

 

שבוע המזון | 24 – 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

 

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

מודעות פרסומת