תגיות

, ,

"טרנדים קולינריים חדשים": הוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל תתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח 2015 בגני התערוכה בתל-אביב

אוכל רחוב, שווקי אוכל אורבניים, גורמה כשר, ניהול פחת במסעדות – כל אלה ועוד בוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל שתתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח המאורגן ע"י קבוצת שטיר ומהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום, אשר יתקיים בימים ג' – ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

 

טרנדים קולינריים חדשים – הוועידה המרכזית ה-2 לענף המסעדנות בישראל | יום ג' 24 בנובמבר 2015, 9:00-13:15, ביתן 10 גני התערוכה, ת"א

בשיתוף RESTOTEL

 

לדברי שמוליק מרקוס, יו"ר ומנחה הכנס וכן מנכ"ל RESTOTEL: "טובי המומחים ובעלי המקצוע התכנסו על מנת לספק למשתתפים יום מגוון ופורה המטפל בנושאים חשובים שעל סדר היום במסעדנות הישראלית. השתדלנו להביא למשתתפים מגוון רחב של נושאים אשר חלקם שייכים למגמות חדשות בקולינריה הישראלית כגון שווקי אוכל אורבניים וגל המסעדות הכשרות הנפתחות , לצד טיפול בנושאים ניהוליים הלקוחים מחיי היום יום ונועדו לתת למשתתפים כלי עבודה פרקטיים."

 

תוכנית הוועידה:

 

09:00-09:30    התכנסות והרשמה

09:30-09:40    דברי פתיחה וברכה

                        יו"ר ומנחה הכנס: שמוליק מרקוס, מנכ"ל, Restotel

09:40-10:20    שווקי אוכל אורבניים- תרבות קולינארית כנכס נדל"ן

מלי קופילר, בניית קונספט, תמהיל, תכנון פונקציונאלי מסחרי ושיווק מתחמים מסחריים

מנהלת השיווק שרונה מרקט, שוק רוטשילד- אלנבי, שוק איינשטיין רמת אביב ושוק אושילנד בכפר- סבא

10:20-11:20    פאנל: מתחמי השוק- ישן מול חדש- הסיבות להצלחה

                        אביבית פריאל, שפית ובעלים, מסעדת אוזריה, קוקבוק, שוק לוינסקי

                        עמרי שחר, שף ובעלים, מסעדת מרקטו, שוק עכו

יומי לוי, בעלים, מעדניית יום טוב, שוק לוינסקי

                        מיכאל כץ, שף, טרטוריה חבה, שוק מחנה יהודה, ירושלים

11:20-11:45    הפסקת קפה

11:45-12:45    פאנל: גורמה כשר

                        ויקטור גלוגר, שף ובעלים, קלואליס הכשרה, מלון הילטון תל אביב

                        שלום קדוש, שף ראשי, רשת מלונות פתאל

                        לילך ספיר, מנכ"לית, קבוצת כתית

                        בועז דרור, שף ראשי, מרכז אמנויות מלון יוקרה אלמא, זכרון יעקב

                        שי דוידוף, בעלים, קבוצת מסעדות TYO ופלמינגו

12:45-13:15    אוכל לא זורקים!- ניהול פחת במטבח המקצועי

                        אילנית הופמן, מנהלת שיווק, יוניליוור פודסולושיינס

                        רונן לוי, בעלים, MCC

 

ההשתתפות בכנס כרוכה בתשלום. להרשמה: https://www.tixwise.co.il/he/restaurantsconf

לנרשמים במקום הרישום על בסיס מקום פנוי.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 – 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב. 

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

 

שבוע המזון | 24 – 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

 

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

 

ההשתתפות בכנס כרוכה בתשלום. להרשמה: https://www.tixwise.co.il/he/designersconf

לנרשמים במקום – הרישום על בסיס מקום פנוי

מודעות פרסומת