תגיות

סוף השבוע הגדול במלון כפר גלעדי- מלון כפר גלעדי הממוקם במרכז מפת האטרקציות של הגליל, פותח את שנת 2016 ב"סוף שבוע הגדול" חגיגות סוערות שיתפרסו על כל הסופ"ש (31.12-2.1 )

החגיגות יחלו ביום חמישי (31.12) עם קבלת פנים חמה של סיידר חם וסחלב;

 

ב-19:00 ארוחת ערב חגיגת ועשירה של שף המלון אריק ז'ינו המבוססת על המטבח הצפון אפריקאי וחומרי גלם גליליים מובחרים:

 

פטה כבד עוף בשומן אווז וקונפי בצלצלי שאלוט, סשימי סלמון על סלט וולדורף ואגוזי לוז;קולקציית מרקי חורף מוגשים על פתיליות; הודו שלם, צלוי בטאבון ממולא עם פריקי, צימוקים ואגוזי מלך; פילה סלמון קוליבייאק, עטוף בבצק עלים מוגש עם רוטב דיז'ון חם;

דגי ים מטוגנים בניחוח ליים וכוסברה טרייה לצד פוטטו; לשון בקר ברוטב צלפים וציר טבעי ביין אדום; עלי גפן ממולאים באורז שמיר ועגבניות תמר;כרוב ממולא עם אורז ועגבניות קצוצות; קישוא בלדי ממולא בבשר בניחוח בהרט; שוקי עוף עם בשר ותבלינים, אורז בסמטי

אורז עם עדשים שחורות ופיטריות שטאקי; רביולי בטטה ברוטב שמנת פסטו; קולקציית מתוקים המבוססת על מבעבעים ועוד ועוד.

 

בשעה 20:00 יערך מפגש עם המיסטיקנית ענת בשן ובשעה 22:00 מסיבת ריקודים מכל הזמנים עם תקליטן המלון ובחצות- הרמת כוסית שמפנייה.

ביום שישי (1.1) תתקיים ארוחת בוקר בסגנון בופה עשיר, סרט לכל המשפחה ובערב- ערב שירי ארץ ישראל עם הצמד טאטו ואוהבה.

ביום שבת יהנו הילדים ממשחקי שולחן ויצירה במועדון הילדים גלעדודס ובשעה 11:00 ייצא סיור מודרך לסליקים הסודיים של הקיבוץ.

לרגל השנה החדשה מעניק המלון 50 ₪ הנחה לספא.

 

מחיר למי שאינו אורח המלון- ארוחת ערב חגיגית ומסיבת ריקודים ב-250 ₪ בלבד

 

 

04-6900000  office@kfar-giladi.co.il

 

 

 

 

 

 

 

 

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10336718_687892034579193_260496975099594515_n.jpg?oh=c7dc8690e59f200f5bfcf55ee40861fc&oe=56F1DA5B

TYO happy new year

תפריט סילבסטר חגיגי

ביפנית המדוברת TYO

של המאסטר סושי הבינלאומי יאמה סאן

 

cid:image003.jpg@01D12D25.13ED6560

TYO –  היפנית המדוברת ביותר בישראל, חוגגת את סיומה של 2015 ומקבלת את פני שנת 2016 בתפריט מיוחד של השף יאמה אוימאודה, הידוע בכינוי יאמה סאן, חגיגת שמפניות ודיג'יי לייב.

התפריט, כולל מגוון מנות מהמטבח היפני החדש- מגוון רחב של סושי, מנות ראשונות, מנות עיקריות, קינוחים מעולים וקוקטיילים מכל העולם. יאמה סאן מכין את כל הרטבים המוגשים בעצמו, כולל רקיחת סויה מיוחדת והחמצת הג'ינג'ר.

תפריט הסילבסטר של ה-TYO  מעניק לסועד, שילוב מהמם חושים של מרקמים, צורות הכנה (נא, מאודה, מטוגן) וקשת של טעמים- ממתקתק ועד ספייסי ומשלב את עולמות הים, היבשה והצומח, באסתטיקה שרק בכירי המטבח היפני יכולים להציע.

תפריט השנה החדשה יוגש ב-2 סבבים:

א.     20:00-22:00 – במחיר 270 ₪ לאדם בלבד.

ב.     22:00 – סוף הערב- במחיר 370 ₪ בלבד.

התפריט כולל 3 מנות מהתפריט וקינוח

בין המנות בתפריט העסקי: פתיחה:  ; מרק מיסו קלאסי- טופו משי, אצות וואקמה, תרד חלוט, פטריות נמקו  ובצל ירוק; אגדשי טופו– טופו טמפורה בציר דרשי, פטריות נמקו, בצל ירוק וג'ינגר.

מנות ראשונות: סלט אצות- אצות ים, פטריות שיטאקה ואבוקדו עם וינגרייט מיסו; ספיישל טטאקי פילה בקר- פרוסות של פילה בקר, צ'ילי, בצל ירוק, ג'ינגר כתוש ופונזו; נאגי מאקי- אספרגוס ובצל ירוק עטופים בקובה ביף וטריאקי חם; גונקאן– ספייסי טונה עוטפת אורז וכבד אווז, סלמון עוטף אורז עם סלמון קוויאר ואונאגי עוטף אורז עם כבד אווז טונה פואה גרה- נתחי כבד אווז צלויים על ניגירי של טונה וטוביקו שחור .

עיקריות: lunch boxארוחה יפנית מסורתית בסגנון בנטו , קומבינציה TYO 4 יח' סלמון לימון, 4 יח' ספייסי טונה, 4 יח' סלמון סקין, ניגירי טונה, ניגירי סלמון, סשימי טונה וסשימי סלמון; בלק קוד- במרינדה של מיסו וסאקה, אצבעות אורז שומשום עם מיקס פיטריות שימאג'י ואספרגוס בדאשי;פילה בקר- פילה בקר פרוס עם כבד אווז עם מירין ווינגרט שחור מתקתק, פירה תפו"א ופירה בטטה;דובר סול ולובסטר רול וקינוח.

 

TYO שנפתחה בשנת 2014 בבניין לשימור מהמיוחדים בישראל,  הינו מקום שחי על קו התפר בין מסעדה לבר ומקבל השראה משני העולמות, תוך שהוא מציע חווית בילוי ייחודית, שהדגש המרכזי בו הוא לא רק האוכל, אלא האווירה.

בעלי ה- TYO הם חיים לוזון ויקי כביר, שי דוידוף, עדי וכלר מקבוצת חיי הלילה המובילה בתל אביב, האחראית על מקומות כמו  "פאטיו", "פלמינגו בר" ו"פלמינגו קפה"  . שותף נוסף הוא מי שעומד בקדמת הבמה הקולינרית – השף היפני היחידי בישראל יאמה אוימאודה הידוע בכינוי יאמה- סאן, אשר נחשב לאחד מהמאסטר סושי המובילים בעולם ועבד בין היתר במקדש הסושי מורי מוטו בניו יורק.

על העיצוב של המקום אחראי ירון טל, אשר בחר להעניק למקום מראה בהשראה ניו יורקית. אין במקום אלמנטים יפנים, אלא צבעים בהירים משולבים עם זהב וכסף, המעניקים למקום מראה יוקרתי, משחק בגבהים, בצבעים ובאורות.

 

TYO  מונטיפיורי 7, תל אביב. עסקיות מוגשות בימים א-ה בין השעות 12:00-16:00

שעות פעילות: א'-ה' 19:00 עד אחרון הסועדים. ימי ו 18:00-אחרון הסועדים, שבת- 12:00- 17:00, 19:00- אחרון הסועדים.  טלפון: 03-9300333

 

 

 

 

 

 

 

 

cid:image004.png@01D12D24.089ACB90

פלמינגו בר וקפה מציגים:

סילבסטר שלא היה:

 

cid:4DCD0082-C80D-42A5-A7D4-13C61C80AD36

 

חבורת אנשי הלילה והמסעדנים המובילים בישראל- חיים לוזון, יקי כביר, שי דוידוף ועדי וכלר (היפנית המדוברת TYO ) מזמינים אתכם להיפרד מול הגלים משנת 2015 ולקבל את שנת 2016 ב"פלמינגו קפה" ופלמינגו בר", הממוקמים במלון הבוטיק הנחשק החדש "בראון ביץ' האוס" ברחוב הירקון ושהפכו בקיץ האחרון לאחד העוגנים המובילים במתחם הקולינריה החדש ברחוב הירקון.

"פלמינגו קפה" ממוקמת בקומת הקרקע של המלון ושואב את השראתו מהרוח והאווירה של בראון ביץ' האוס, מלון בוטיק יוקרתי, המעוצב כבית קיט, באווירת ים וחוף בהשראת ריזורטים כדוגמת מיאמי ביץ' בשנות ה50- וה-60. לרגל השנה האזרחית החדשה, גיבש השף לי עוז מלול תפריט חגיגי במיוחד אשר יוגש ב-2 סבבים:

סבב ראשון- 19:30-22:00 250 ₪ לאדם
סבב שני- החל מ- 22:00 300 ₪ לאדם

 

ארוחת סילבסטר בראון ביץ' האוס הוטל 2016

300 ₪ לאדם, הארוחה כוללת 4 מנות ובקבוק יין אדום או לבן

מנת פתיחה

ברוסקטה סלט עגבניות חריף עם סביצ'ה מוסר ים וקוויאר בלסמי

שוט מרק ארטישוק ירושלמי וכמהין

 

מנה ראשונה

טורטליני דלעת, ערמונים וטימין בחמאת אספרגוס ופרמזן

סשימי דג לבן, קונפי שרי, צ'יפס, אורגנו וקולי תפוז דם

 

מנה עיקרית

פילה קוד שחור בקראסט עשבי תיבול, עם סלסה שרי, גבינת קשקבל ובוקצ'וי

טליאטלה פטריות בר וטימין ברוטב שמנת עגבניות ופרמזן

קינוח זוגי

New Year’s Lychee – פנקוטה ליצ'י עם שבבי קוקוס ופירות אדומים

ביץ' האוס שוקולד

עוגת שוקולד ומוס עם גלידת וניל וקראמבל קקאו

 

בחצות יוזמנו החוגגים לאחיו הלילי- ה"פלמינגו -בר", בו תיערך מסיבה שתכלול סוללת די.ג'ייז ובראשם יניב לוי ואלכוהול חופשי המותנה בהזמנת כרטיס מראש. עליה של קומה אחת במעלית, מציבה את הבליין בקומה הראשונה של מלון הבוטיק. הבר, כולל שני חללים מרכזיים- חלל פנימי משובץ דקלים, עטוף וילונות  ובעל תקרה גבוהה, אליו יורדים בגרם מדרגות וחלל חיצוני מרוצף דק עץ המשקיף אל הים. 

מחיר כניסה לבר- 300 ₪ לאדם
ארוחת ערב + כניסה לבר = 50% הנחה על הכניסה לבר

 

תפריט סילבסטר לאונג' בר

300 ₪ לאדם, כולל אוכל ואלכוהול חופשי

 

פיצות עגבניות מוצרלה

טאפסים מעוררי תיאבון (קוביות סלק עם רוקפור ופקאן, גבינה לאבנה עם חציל ועגבניות)

מיני בייגלס (אמנטל, אבוקדו, עיזים ופלפלים)

טורטיות ( רוקט וסלט ביצים, גבינת צאן וירקות קלויים)

טארטלטים מלוחים (פחזניות במילוי שמנת סלמון, מוצרלה ועגבנייה)

מיני פוקאצ'ות אנטיפסטי

ברוסקטות סלסה עגבניות ומוצרלה

מתוקים

 

 

 

cid:image009.jpg@01D12D25.13ED6560

מודעות פרסומת