תגיות

,

רשת המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו'

בסילבסטר הקרוב נתן השף רועי חנין, השף הראשי של המסעדות האיטלקיות 'פיאנו פיאנו' אישור לשפים של הסניפים של הרשת (כפר סבא, יקנעם ונתניה) לבנות כל אחד תפריט ספישל שהוא רוצה לעשות במסעדה שלו לצד התפריט הרגיל. אם תיסעו לסניף כפר בסבא תוכלו למצוא בתפריט של השף נמרוד מרום, לחם פטריות וחמאת כמהין, פילה מוסר צלוי בתנור על ניוקי תפוח אדמה ואגוזי מלך בקרם ברוקולי ונבטי אפונה, אצל השף דייב בגיו מסניף נתניה תוכלו למצוא שיפודי סלמון וחלומי צלויים ברוטב קרמל בלסמי מגיע עם סלט של עגבניות שרי, אורוגולה ובצל סגול ביוגורט עזים ולימון כבוש הודי ומנת קונקליוני במילוי שרימפס, קלמרי ומסקרפונה בציר סרטנים עם פרורי לחם ופרמזן . תושבי אזור הצפון יוכלו לאכול בסניף יקנעם מנה ראשונה את הברוסקטה קריספית עם חמאת שום, שרמפסים מוקפצים בציר תפוזים סרטנים עם עגבניות שרי, כוסברה ומחית צ'ילי ובמנות העיקריות ניתן למצוא את הפילה מוסר ים צלוי בתנור על ניוקי ערמונים וקרישה, מתוך התפריט המיוחד שבנה השף אופיר דדי.

פיאנו פיאנו מתחם G כפר סבא – 09-7688778 , פיאנו פיאנו קניון G-6 יקנעם – 04-9121912, פיאנו פיאנו מתחם רוגובין נתניה – 09-9663663 .

*לא כשר.

ניוקי סלק במילוי גבינת קממבר

ניוקי סלק במילוי גבינת קממבר

'ממבו' – מטבח חלבי כשר

בסילבסטר הקרוב בנה השף דבח תפריט זוגי מיוחד שמורכב מנה ראשונה ועיקרית לכל סועד ומנת קינוח זוגית לצד כוס יין בעלות מיוחדת של 220 ₪ לזוג. בין המנות ניתן למצוא את מנות הדגל פילה סלומון צרוב בפלנצה עם יין לבן שום ותימין ומנת הסינייה – פילה אמנון אפוי בתנור עם עגבניות, חציל קלוי וטחינה מוגש עם לחם וסלט ירקות קצוץ

בתפריט של המסעדה החלבית (כשר) שפועלת במקביל לקונדיטוריה המפורסמת, ניתן למצוא: מגוון ארוחות בוקר, פסטות, פיצות, דגים, סלטים, כריכים, מרקים ועוד . את המקום מנהל השף-קונדיטור ברוך דבח שמנהל שתי מחלקות במקביל – הפטיסרי והמטבח החלבי. כיאה למקום איכותי, מכין השף את כל המטעמים במקום ומחומרי גלם איכותיים בלבד.

קונדיטוריה ומסעדה חלבית כשרה  – צומת יקנעם . טלפון – 04-9938008 – כשר

 

ממבו - פילה סלומון צרוב בפלנצה עם יין לבן שום ותימין. צילום-אגמדיה

ממבו – פילה סלומון צרוב בפלנצה עם יין לבן שום ותימין. צילום-אגמדיה

מסעדת 'ללה'

המסעדה האיטלקית היושבת בלב שדות עמק יזרעאל (צומת כפר ברוך) ממשיכה את המסורת הרומנטית שרק בנוף האמתי של עמק יזרעאל ניתן ליצור. המסעדה כולה תהיה מקושטת בקישוטי אהבה, צוות המלצרים יקבל את המין הנשי עם פרח וכוסות שמפנייה יחולקו לכלל הסועדים. בנוסף השף איתי קורנט מבעלי המסעדה, יכין הפתעות מתוקות במיוחד לכבוד ערב הסילבסטר לצד תפריט ספיישלים.

ללה – צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל.

טלפון 04-644-4030

*לא כשר

 

מסעדת ללה . צילום- אורי שר

מסעדת ללה . צילום- אורי שר

בית על ההר

באווירה פסטורלית בנוף עוצר נשימה על קצה ההר בישוב קציר ייהנו הסעודים מארוחת בוקר בסגנון בופה פתוח. הארוחה תתקיים ביום שישי (1.1.16) החל מהשעה 9:00 ועד שעות הצהריים המאוחרות.

בין היתר בבופה יוגש מגוון של לחמים, מאפים, סלטים, דגים מלוחים, שוטים של מיץ סחוט ואפילו מרק חם. עלות ארוחה לסועד 60 ₪ .

בית על ההר הוא פרי יצירתן של טלי אופק ארגוב ואפרת צימט שחיפשו להעניק חוויה לא שגרתית.

"לקציר הגעתי לפני 14 שנה ואי אפשר שלא להתאהב במקום ממבט ראשון, הנוף הפנורמי, האוויר הצלול ומזג האוויר הנהדר כל השנה, וכל זה כמה דקות מכביש שש .

בית על ההר.צילום-אגמדיה

בית על ההר.צילום-אגמדיה

בית על ההר, ישוב קציר

יום שישי ה1.1.16 החל מהשעה 9:00

טלפון להזמנות – 0542289892

*כשר

 

 

מסעדת 'תטה' – פרדס חנה

במסעדת 'תטה' של השף ניר פרומר יקיימו בערב השנה החדשה ארוחה זוגית מלאה ומפנקת מיוחד, הכוללת מנת פתיחה זוגית , 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, 2 מנות תוספות, קינוח זוגי , שתיה קרה לבחירה (לימונדה או בירה) ו2 שתיה חמה. בין המנות פרי ידיו של השף פרומר: שניצל העגל המפורסם, טורטליני צידים, ניוקי ערמונים והפטוש של תטה. המסעדה תהיה מקושטת כמיטב המסורת.

מסעדת תטה - ניוקי סלומון. מתוך תפריט איטלקי בתטה . צילום-יחצ

מסעדת תטה – ניוקי סלומון. מתוך תפריט איטלקי בתטה . צילום-יחצ

טלפון להזמנות – 04-6376401

תטה – כביש 650, פרדס חנה, מתחם דור-אלון.

*לא כשר

מסעדת לואיז – טבעון

לואיז טבעון. צילום- שרית גופן

לואיז טבעון. צילום- שרית גופן

במסעדת לואיז בקריית טבעון היושבת בתוך חורש טבעי מצעים לתושבי האזור ארוחה זוגית המורכבת מ: 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, 2 שתיה לבחירה (מיץ טבעי או קפה/תה) קינוח זוגי והכל בעלות של 220 ₪ לזוג. בין המנות ניתן למצוא: בראשונות, מרק הבית, חציל עדשים ופלאפל טריו עדשים. בעיקריות ניתן למצוא: ניוקי לואיז, קדאיף גבינות, פרגית ביין ופסטה בלקנית.

טלפון להזמנות – 04-8203969

לואיז טבעון – מתחם זייד קרית טבעון.

*לא כשר.

מודעות פרסומת