תגיות

, , , ,

יחצ

הקולינריה ההודית האהובה בישראל מתעצמת עם הגעתו של השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו למלון המלך דוד שם במסעדת הוא יפגין וידהים את האורחים במנות הודיות אקזוטיות במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית", השף  Sanjeev Kapoor  השף יחבור לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות כשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון ל-4 ארוחות מיוחדות בלבד

Chef Sanjeev Kapoor

Chef Sanjeev Kapoor

בין המנות ההודיות ששף Sanjeev Kapoor ושף דוד ביטון יציעו: בהאטי קה מורג' (Bhatti Ka Murgh), קבב גאלוטי (Galouti Kabab), מנגו מורג' מאקהני (Mango Murgh Makhani), נאלי רוגאן ג'וש (Nalli Roganjosh), דאם גוסטב יראני (Dum Gosht Biryani)

הארוחות המיוחדות במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית" יוצעו בין התאריכים: 17-19/5/16, החל מהשעה 19:00 במסעדת  La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים

שגרירות הודו בישראל בשיתוף מלונות דן מציגים את "שבוע הקולינריה ההודית" במסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים.

לקראת "שבוע הקולינריה ההודית" יגיע לראשונה לישראל השף Sanjeev Kapoor, שנחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו.

במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית", השף  Sanjeev Kapoorיחבור לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות אך כשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון ל-3 ארוחות מיוחדות בלבד – חוויה קולינרית הודית/ישראלית משובחת וכשרה.

 

בין המנות ההודיות אשר שף Sanjeev Kapoor ושף דוד ביטון יציעו:

Dum Gosht Biryani by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

Dum Gosht Biryani by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

Galouti Kebab by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

Galouti Kebab by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

Mango Murgh Makhni by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

Mango Murgh Makhni by chef Sanjeev Kapoor_photo SanjeevKapoor website

  • בהאטי קה מורג' (Bhatti Ka Murgh) –  חתיכות עוף מבושלות על העצם בתוך רוטב בהאטי – הגרסה ההודית של ברביקיו. מחיר: 62 ₪.
  • קבב גאלוטי (Galouti Kabab) – קציצות של כבש טחון מטוגנות במחבת tawa הודי. מחיר: 75 ₪.
  • מנגו מורג' מאקהני (Mango Murgh Makhani) – חתיכות עוף על גריל עם רוטב עגבניות בשילוב עם חתיכות מנגו. מחיר: 120 ₪.
  • נאלי רוגאן ג'וש (Nalli Roganjosh) – כבש מבושל בתוך רוטב מסאלה חריף עד שהוא מגיע למצב רך מאוד. מחיר: 190 ₪.
  • דאם גוסט ביריאני (Dum Gosht Biryani) – חתיכות עסיסיות של צלעות כבש בבישול ארוך עם תבלינים ואורז בסמטי ב-DUM – כלי הודי לבישול איטי. מחיר: 145 ₪.

 

הארוחות המיוחדות במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית" יוצעו בין התאריכים: 17-19/5/16, החל מהשעה 19:00 במסעדת  La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים.

 

בנוסף, דן גורמה תל-אביב יציע סדנאות בישול מקצועיות עם השף Sanjeev Kapoor. הסדנאות יוצעו ב-22/5 בשעות הבוקר ואחר הצהריים.

 

על השף Sanjeev Kapoor

השף Sanjeev Kapoor נחשב לשף הפופולרי והחשוב ביותר בהודו אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו. הוא ייצג את הודו בהתאחדות השפים העולמית והיה השגריר ההודי לקמפיין של האו"ם בנושא בישול נקי. לאורך השנים, השף Kapoor בישל ארוחות ממלכתיות לראש ממשלת הודו.

לשף Sanjeev Kapoor יש 5 מסעדות פופולריות בהודו וסניפים ברחבי העולם: מסעדת Signature, מסעדת Khazana, מסעדת Hong Kong, מסעדת The Yellow Chilli ומסעדת Options by Sanjeev Kapoor.

לשף Kapoor ערוץ טלוויזיה משלו FoodFood והוא נחשב לאחת הדמויות המוכרות ביותר בטלוויזיה ההודית. כמו כן, השף Sanjeev Kapoor השתתף בתוכניות אוכל מובילות ברחבי הארץ לצד רייצ'ל ריי, ריצ'ארד קווסט ורנה רדזפי.

אתר האינטרנט של שף Sanjeev Kapoor, הכולל מעל 15,000 מתכונים מושך בכל חודש מעל 10 מיליון גולשים ויש לו מעל 4 מיליון עוקבים בדף הפייסבוק שלו. בנוסף, השף Sanjeev Kapoor פרסם מעל 200 ספרי בישול ומתכונים אשר תורגמו ל-7 שפות והפכו לרבי מכר ברחבי העולם.

 

אתר מסעדת La Regence במלון "המלך דוד": www.la-regence.co.il

טלפון להזמנות: 02-6208795

כתובת: רח' דוד המלך 23, ירושלים (בתוך מלון "המלך דוד")

 

 

מודעות פרסומת