תגיות

,

לכבוד שבועותPIP STUDIO  מציגה:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIP המעצבת של PIP STUDIO עושה "עיצובים שמחים לאנשים שמחים", אבל מה עם קצת אוכל שמח? אפשר להסכים שאין אוכל שמח יותר מעוגות עשירות בסוכר ויפות למראה. לרגל חג השבועות ריכזנו לכם מבחר עוגות לאירוח מושלם בחג. בתיאבון!

M18030

עוגת גבינה בשלוש שכבות

מצרכים:

6 ביצים

1.5 כוס סוכר

500 גרם גבינה לבנה

קופסת שמנת 30%

חבילת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

  1. מפרידים 6 ביצים. מקציפים במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומעבירים לקערה.
  2. מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, 500 גרם גבינה לבנה, קופסא גבינת שמנת 30%, חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות קורנפלור. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ומעבירים לתבנית אפיה עגולה קפיצית ומשומנת.
  3. אופים כשעה ב-180 מעלות, מכבים את התנור עם העוגה בפנים עד שמצטננת באיטיות. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
  4. לפני ההגשה מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל שנותרה.
  5. מורחים על העוגה ומסדרים על הקצפת פלחי אפרסק מלפתן, אפשר כמובן כל פרי רך אחר. שומרים בקירור.

עוגת גבינת ריקוטה עם קמח שקדים ומלית דובדבנים

עוגה ללא גלוטן במרקם פירורי נימוח ובניחוח מרציפן.

מצרכים:

4 ביצים

2 כוסות קמח שקדים טחונים

גבינת ריקוטה 250 גרם

מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל

100 גרם קורנפלור

200 גרם חמאה רכה

כוס סוכר

כפית תמצית וניל.

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במיקסר 200 גרם חמאה רכה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל עד שמתקבל קרם.
  2. מוסיפים 4 חלמונים ומקציפים קלות. מוסיפים חבילת גבינת ריקוטה 250 גרם, 1 מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל, 2 כוסות קמח שקדים טחונים ו-100 גרם קורנפלור. מערבלים עד שהתערובת אחידה.
  3. בקערה חדשה מקציפים 4 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה והשקדים.
  4. לתוך תבנית משומנת עגולה מעבירים חצי מהתערובת. באמצע מפזרים דובדבנים טריים או מקופסת שימורים, חשוב לא לשים בשוליים. מעל שמים את החצי השני של התערובת.
  5. אופים שעה ב-160 מעלות ומגישים בטמפרטורת החדר.

עוגת גבינה לוטוס

מצרכים לתחתית:

חבילת עוגיות לוטוס מרוסקות

50 גרם חמאה,

למילוי הגבינה:

2 מיכלי שמנת להקצפה

3 שקיקי סוכר וניל

750 גרם גבינה לבנה

שקית וחצי פודינג וניל

לזיגוג:

כוס ממרח לוטוס.

אופן ההכנה:

  1. מפוררים את העוגיות ביחד עם חמאה מומסת ושמים בתחתית.
  2. מערבבים את כל המוצרים של המילוי מניחים מעל בצורה מסודרת ומכניסים לקירור במקפיא.
  3. מכניסים כוס ממרח לוטוס להמסה במיקרו ומזגגים מעל ומכניסים שוב למקפיא לקירור מעל מקשטים בפירורי עוגיות.

את כל העוגות ניתן להגיש בקולקציית המגשים של PIP STUDIO אותה ניתן להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות לכלי בית ברחבי הארץ.

פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, הנחשב לאחד המובילים בעולם. כל מוצרי PIP חייבים לעמוד במוטו שלה; "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".  לאתר: http://bit.ly/1RIBhLd

מודעות פרסומת