תגיות

, ,

עושה רושם שהילדים כיום עברו את דור סנדוויץ' ממרח שוקולד.

אז מה יש לנו כיום בהמלצות?

לקראת החזרה לבית הספר:

"טונה סטארקיסט" מציגה מתכונים לכריכים טעימים ומזינים

תמונה 1- לה סנדביץ סטארקיסט. צילום חגית גורן

תמונה 1- לה סנדביץ סטארקיסט. צילום חגית גורן

אוטוטו החופש הגדול נגמר ובית הספר מתחיל. לא הייתם רוצים לפנק את הילדים גם אחרי החופש, שירגישו את תשומת הלב והאהבה שלכם? לרגל החזרה לבית הספר "סטארקיסט" מציגה מבחר מתכונים לכריכים שיוכיחו שאבא ואמא דואגים לילדים גם אחרי החופש הגדול. שנת לימודים שמחה ובתיאבון!

סנדביץ' טונה, מיונז מופחת-שומן וצ'ילי- 350 קלוריות לסנדביץ'

מצרכים:

כף גדושה (40 גרם) סטארקיסט לה-סנדביץ' עם צ'ילי.

2 פרוסות לחם דגנים מלאים איכותי – (מומלץ  לבחור לחם הנושא תו "אפשרי בריא")

רבע אבוקדו – פרוס לפרוסות

רבע פלפל צהוב או אדום – פרוס לטבעות

כמה עלי כוסברה שטופים וטריים

אופן ההכנה:
מורחים בנדיבות כף גדושה של סטארקיסט לה-סנדביץ' על הפרוסה, מקשטים בפרוסות אבוקדו ופלפל, מפזרים כמה עלי כוסברה, וסוגרים עם פרוסה נוספת.

סנדביץ' טונה, מיונז מופחת-שומן וחמוצים- 250 קלוריות לסנדביץ'

מצרכים:
כף גדושה (40 גרם) סטארקיסט לה-סנדביץ' עם חמוצים.

2 פרוסות לחם שיפון כפרי איכותי – (מומלץ  לבחור לחם הנושא תו "אפשרי בריא")

חצי מלפפון פרוס לפרוסות דקות

עלה חסה טרייה שטוף ומיובש

אופן ההכנה:
מניחים את החסה על הפרוסה, מורחים בנדיבות כף גדושה של סטארקיסט לה-סנדביץ', מקשטים בפרוסות מלפפון, וסוגרים עם פרוסה נוספת.

סנדביץ' טונה, מיונז מופחת-שומן ובצל מטוגן- 280 קלוריות לסנדביץ'

מצרכים:

כף גדושה (40 גרם) סטארקיסט לה-סנדביץ' עם בצל מטוגן.

2 פרוסות לחם בריאות מקמח מלא (מומלץ  לבחור לחם הנושא תו "אפשרי בריא")

רבע עגבנייה – פרוסה לפרוסות

רבע פלפל אדום – פרוס לטבעות

עלה חסה טרייה שטוף ומיובש

אופן ההכנה:
מניחים את החסה על הפרוסה, מורחים בנדיבות כף גדושה של סטארקיסט לה-סנדביץ', מקשטים בפרוסות פלפל ועגבנייה, וסוגרים עם פרוסה נוספת.

כריך טונה אסייתי פיקנטי

מצרכים:

2 פרוסות לחם מקמח מלא

1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן

1/2 קופסאות תירס

1 גמבה

1בצל

וואסבי

רוטב סויה

מיונז

אופן ההכנה:

פורסים את הלחם ומורחים את 2 כפות מסאבי וכף מיונז (מומלץ מיונז לייט)

פותחים קופסת טונה, מסננים את השמן ומפוררים על הלחם

על הטונה, מוסיפים חצי קופסת תירס ,בצל קצוץ, גמבה

שמים מעל עוד פרוסה

לוקחים מחבת שופכים קצת סויה בצל חתוך לטבעות ומחכים עד שהבצל יטגן

לאחר שהבצל מטגן, שמים אותו מעל הכריך

לקישוט סלט ירקות קל ליד הכריך

כריך סרדינים ולימון כבוש בלחם דגנים

מצרכים:
שתי פרוסות נדיבות של לחם דגנים טרי טרי
אריסה טוניסאית
לימונים כבושים
קופסאת סרדינים
עלה חסה
עגבניה פרוסה

אופן ההכנה:
1.מריחה ראשונה – אריסה טוניסאית בשכבה דקה על כל הפרוסה התחתונה.
2.לאחר מכן מניחים את הסרדינים על שכבת האריסה ומעל הסרדינים שמים כף של לימונים כבושים ביתיים.( יש גם לימון כבוש טעים בסופר).

3.טעמים חריפים ולימוניים כבר יש. עכשיו צריך לרענן עם ירק רענן ופריך: עלה חסה ופרוסות עגבנייה מלמעלה והכריך מוכן.
כריך "פינוקים"

מצרכים:
ג'אבטה מקמח מלא או 2 פרוסות גדולות מכל לחם כבד מקמח מלא כלשהוא
קופסאת טונה בשמן זית/טונה בשמן זית כתית מעולה מסוננת
2 כפות פסטו (עדיף להכין בבית אבל לא חובה..)
כדור גדול של גבינת מוצרלה/אפשר גם קוביה של גבינת פטה
זוקיני ירוק חציל (עדיף בלאדי)
פלפל אדום קלוי וקלוף מתובל בשמן זית, מלח ומיץ לימון (אפשר קנוי בתחמיץ)
כוס תערובת עשבי תבלין רכים, לדוגמא: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום, רוקט/בייבי
גרינס
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:
1.פורסים את החצילים והזוקיני לאורך ובעובי של 0.5 ס"מ, מברישים אותם בשמן זית, ממליחים מפלפלים וצורבים על מחבת פסים, כשמוכן מוציאים ומקררים(ניתן לשמור במקרר מכוסה בשמן זית למשך שבוע+).
2.פורסים את הלחם ומורחים את הפסטו בנדיבות, מפוררים מעט את הטונה ומניחים על הפסטו,על הטונה שמים כ 2 פרוסות של זוקיני, פרוסת חציל ופרוסת פלפל (אפשר ברצועות גסות).
3.פורסים את הגבינה ומניחים מעל האנטיפסטי, אם מדובר במוצרלה אז מומלץ לטבל בשמן זית ומלח, פלפל, פטה רק בשמן זית. בקערה קטנה מתבלים את העשבים בשמן זית , מלח ,פלפל ומיץ לימון, מערבבים ומניחים מעל הכל, סוגרים את הכריך עוטפים ולוקחים לעבודה..
למפונקים באמת מומלץ להכניס את הכריך לטוסטר משולשים /אובן טוסטר על מקס' למשך 2 דק, זה יתן קראנץ' מגניב ללחם.

 

כריכי דיסקיות טונה על מצע ירוק

מצרכים:
חומרים לדסקיות טונה
2 קופסאות טונה במים סטארקיסט.
3/4 כוס קמח
4 ביצים
חצי קופסה אפונה ירוקה משומרת.
קמצוץ פלפל שחור.
כפית מלח
1 בצל גדול
1 שן שום כתושה – לבחירה.

חמרים להרכבת המנה
לחמניות "בייגלס" טריות.
עגבניות שרי.
מלפפונים פרוסים.
חסה קרועה לקרעים.
בצל סגול פרוס לטבעות.

אופן ההכנה:
כריכים יפים וטעימים המכילים ארוחה שלמה בסנדוויץ אחד. מתאים לארוחות צהריים קלות וארוחות ערב בחיק הטבע. בריא טעים מדהים ומרשים.
לקצוץ דק את הבצל ולטגן עד הזהבה
לסנן היטב את הטונה ולשמור את הקופסה הריקה.
להכניס את כל חמרי הקציצות האחרים לקערה ולערבב היטב.
להניח שתי כפות מהעיסה במחבת חמה משומנת ובעזרת קופסת הטונה הריקה ליצור עיגולים נאים  – דסקיות. לטגן את הדיסקיות משני הצדדים. לטגן את הקציצות הראשונות בכף שמן ולהמשיך לטגן את שאר הקציצות ללא שמן כלל.
פורסים את הבייגל לחצי. כל חצי לרפד בחסה קרועה וביניהם דיסקית טונה מטוגנת. מגישים לצד מלפפונים פרוסים, עגבניות שרי וטבעות בצל סגול.

 

סדרות " סטארקיסט לה-סלט " ו" סטארקיסט לה-סנדביץ' " הן פתרון מצוין להורים וילדים, לצריכה בבית או מחוצה לו: המוצרים חוסכים זמן הכנה בשעות העמוסות של הכנת הכריכים בבוקר, או בהפסקות הצהרים הקצרות במשרד, הם אינם מכילים חומר משמר ויחד עם זאת אינם דורשים קירור עד רגע הפתיחה.

סדרת "סטארקיסט לה-סלט" מיועדת להכנה מהירה ונוחה של סלט ירקות עם טונה וכוללת שלושה טעמים: טונה עם רוטב שמן-זית שום ולימון, טונה ברוטב קיסר, וטונה ברוטב ויניגרט. המוצרים בסדרה מכילים נתחי טונה סטארקיסט איכותית עם כמות נדיבה של רוטב מתובל ועשיר, פשוט לפתוח את הקופסה ולהוסיף לקערת ירקות חתוכים, לערבב, וליהנות מסלט עשיר ברגע.

בסדרת "סטארקיסט לה-סנדביץ' " שלושה מוצרים מוכנים למריחה, המיועדים להכנה מהירה של סנדביצ'ים. המוצרים מכילים טונה ומיונז מופחת שומן, עם תוספת משתנה: מלפפון חמוץ, צ'ילי או בצל מטוגן. פשוט פותחים את הקופסה ומורחים ישירות על פרוסת לחם טרייה. הסדרה זכתה לציונים גבוהים במיוחד במבחני טעימה שנערכו הן בקרב מבוגרים, והן בקרב נוער וילדים שהם צרכנים עיקריים של כריכים לבית הספר. המוצרים אינם דורשים קירור עד הפתיחה, ומגיעים בשילוב עם מכסה לשימוש חוזר ושמירת הטריות במקרר לאחר הפתיחה.

המתכונים באדיבות "טונה סטארקיסט"

תמונה 2- לה סנדביץ. צילום אסף עמרם

תמונה 2- לה סנדביץ. צילום אסף עמרם

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות פרטיות נבחרות בכל רחבי הארץ.

http://www.starkist.co.il/