תגיות

, , , , ,

DSCN5651AA

 

מיליארד הודים לא טועים, כרובית עם תפוח אדמה , אלו גובי הכי טעים.

איך להכין בלי להתאמץ

משתמשים בכרובית קפואה של סנפרוסט, הפתרון הכי טעים, זמין וטרי לכרובית בלי שימכרו לך גזעים, עלים וחלקים פגומים. כל מי שקנה לאחרונה כרובית יודע מה הפחת!

מאידך כרובית קפואה מפרחים משובחים ומבוקרים זה הכי זמין בתא ההקפה והבישול יחסית מהיר ונח.

קנו מיני כרובית קפואה סנפרוסט ותבינו

DSCN5272

מה צריך

1-2 תפוחי אדמה

חצי שקית כרובית קפואה של סנפרוסט

1 בצל

1 עגבנייה (מקולפת)

פלפל צ'ילי חריף למי שאוהב חריף

תבלינים  הודיים, אני ממליץ על נפטון: כפית גראם מסאלה,

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

חצי כפית כוסברה גרגרים טחון

קורט גרגרי כמון וכוסבר ( לא חובה)

2 שיני שום קצוצות דק

שמן קנולה

מים

מלח
הכנה

פורסים בצל, חותכים את תפוח האדמה לקוביות.

מטגנים את הבצל לשקיפות והתחלת הזהבה, מוסיפים תבלינים ואת הזרעונים ומיד את קוביות תפוחי האדמה. מערבבים כל הזמן שלא ידבקו. כך כ 10 דקות. מוסיפים את השום מערבבים, מוסיפים את קוביות העגבניה המקולפת ופלפל חרף ( או מתוק).

מוסיפים כוס מים ומלח ומבשלים 10 דקות

מוסיפים את הכרובית הקפואה ומערבבים היטב שתקבל את כיסוי התבלינים. מבשלים חצי שעה. מוסיפים מים לפי הצורך

מגישים

 

20160901_133628A

DSCN5645A