תגיות

, ,

צילום סיון רושיאני

צילום סיון רושיאני

באדיבות השף אריק ברגר ל-MAILLE

4 מנות

מצרכים:

4 יח' פילה סלמון במשקל 200 ג' כל אחת

3 כפות חרדל גרגרים

2 כפות שמן זית

1/2 כוס יוגורט עיזים

חופן קטן עלי אורגנו טריים

מלח ים

פלפל שחור גרוס

 

לסלט:

חופן  פטרוזיליה קצוצה

חופן נענע קצוצה

חופן בצל ירוק קצוץ

3 כפות גרגרי רימון

מיץ מלימון אחד

כף שמן זית

מלח ופלפל

 

הכנה:

  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. מערבבים בקערית חרדל, מחצית משמן הזית, יוגורט ואורגנו.
  3. בתבנית עם נייר אפייה מניחים את פילה הסלמון ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מורחים מתערובת היוגורט חרדל בנדיבות על הסלמון ומכניסים לתנור ל10 דקות. משאירים בערך כף מתערובת החרדל-יוגורט לקישוט.
  5. בזמן הזה מכינים את הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומניחים בקערה בצד.
  6. הגשה: במרכז הצלחת מניחים 3 כפות מהסלט, עליהן מניחים את הסלמון האפוי. מזלפים מעט שמן זית שנותר מסביב לצלחת ומפזרים מגיעות של תערובת היוגורט-חרדל.