מסעדת אנדיב במלון ווסט אשדוד

משיקה בארנץ' חדש ועשיר בימים שני – שישי

10:00-14:00

 לומר את האמת הפוסט הכי נקרא שלי הוא על הבראנץ' במלון אנדיב בגילגול הקודם וכעת אני שומע רק מחמאות ….

הבראנץ' החדש במסעדת 'אנדיב' הממוקמת במלון ווסט אשדוד מרשת טמרס, מציע ארוחת בראנץ' חדשה המכילה מרכיבים משני העולמות- מצד אחד קלילות של ארוחת הבוקר עם קפה איכותי, מבחר מאפים, סלטים קלילים וגבינות מיוחדות, מצד שני תבשילים מורכבים וחמים המתאימים יותר לצהריים.

בראנץ' חדש בווסט אשדוד מרשת טמרס

החל מה 6/2/17 תפתח המסעדה את הבראנץ' החדש שיוגש בימים שני– שישי בין השעות  10:00-14:00 לקהל הרחב ותציע בנוסף לתפריט ארוחת הבוקר המוגשת מנות חמות ומיוחדות כמו  קישים, פסטות , לזניות, דגים, מאפים ומגוון סלטים מיוחדים.

הארוחה תוגש בסגנון מזנון יווני ותהיה פתוחה לקהל הרחב גם לאורחים שאינם לנים במלון בעלות של 89 ₪ לאדם.

בראנץ' חדש במלון ווסט אשדוד מרשת טמרס

 

השף החדש של המסעדה, אנטולי שפיר בן 39, בעל ידע וניסיון של 20 שנה מביא את הבשורה החדשה עם מנות חדשות:

 

במרכז המזנון תהיה עמדת גבינות עם מבחר גבינות בוטיק מהארץ ומחו"ל כמו: גאודה בטעמים , ברי, פטה, גבינת עיזים, פרמזן, קשקבל ורוקפור. לצד הגבינות עמדת פירות טריים, פירות יבשים , מעדנים ודגני בוקר כמו פשתן, קוואקר, סובין ועוד שלל דגנים,סילאן, חלווה, ויוגורטים מיוחדים בטעמים וצנצנות אישיות. באזור הדגים יוגשו דגים מלוחים וכבושים כמו, דג מלוח הרינג שמאלץ , סלמון בכבישה ביתית, דג כבוש וטונה מעושנת, שקשוקה חמה, לזניות גבינות, סלטים מגוונים כמו סלט קינואה, סלט ירוקים עם פיצוחים, סלט עדשים שחורות ועוד..

האורח יוכל לקבל חביתות ואומלטים בהכנה אישית, מיני קישים ומאפים, שקשוקה ייחודית, דגים בתנור ופסטות ברטבים משתנים. לצד כל אלה יוגשו מבחר לחמים מובחרים וקינוחים מתוקים .

ימים שני –שישי בשעות  10:00-14:00

מחיר: 89 ₪ לסועד.

להזמנת מקום במסעדת אנדיב : 073-2866806

רחוב הטיילת 21 אשדוד

המלצה

מודעות פרסומת