תגיות

מפעל_אחוה

FSSC 22000  נחשב לתקן המחמיר ביותר בתחום בטיחות המזון הוענק לכל קווי הייצור במפעל "אחוה"

חברת "אחוה", היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה,    קיבלה את התקן הבינלאומי המחמיר לייצור מזון, FSSC 22000.

תקן FSSC 22000 נחשב לתקן קפדני ביותר למפעלי מזון. התקן מספק מסגרת לניהול יעיל של בטיחות מזון ואחריות האיכות. מעט מאוד מפעלי מזון מוסמכים לקבלת תקן זה, המצריך תהליכי עבודה, פיקוח, ניקיון ותחזוקה גבוהים ביותר. לדברי יובל מלאך, מנהל השיווק של חברת "אחוה", "אנו נוקטים בכל האמצעים הנדרשים בכדי לממש את מחויבותנו לאיכות ובטיחות המוצרים".

"אחוה" החלה בבנייתו של מפעל חדש לטחינה באיזור התעשייה אריאל. המפעל החדש, אשר ישתרע על שטח של 10,000 מ"ר, יוקם בסמוך למפעל הטחינה והחלוה שבנתה אחוה לפני כשנתיים, אשר חולש על שטח של  14,000 מ"ר ומשמש לייצור טחינה, חלוה ודברי מאפה. כושר הייצור של המפעל יגדל משני טון טחינה לשעה לארבעה טון, במשך 24 שעות ביממה. המפעל יענה על הביקושים ההולכים וגוברים לטחינה גולמית בעלת ערכים תזונתיים גבוהים הן בישראל והן בעולם.

חברת "אחוה" הנה בבעלות פרטית של משפחת מלאך. המפעל, המעסיק 235 עובדים, ממשיך לשמור על מקומו בראש מותגי הטחינה והחלוה הנמכרים ביותר בישראל לשנת 2016. החברה מתמחה בייצור חלוה איכותית מסוגים שונים, טחינה גולמית, סדרת מוצרים אורגנים, סדרת מוצרים ללא סוכר, עוגות ומגוון מוצרי מאפה, ממרחי טחינה ותרכיזים לשתייה.

מודעות פרסומת