תגיות

,

 

מנה טעימה של חזה עוף

יש להשתמש בחזה שלם (פרפר) ולא בשניצלים.

מרכיבים

חצי חזה עוף שלם (פרפר)

סלסלת פטריות , רצוי ערבוב של שמפניון ויער- פורטבלו

בצל

בצל ירוק מומלץ

תבלינים: כורכום, כמון, תבלין לגריל, פלפל שחור גרוס טרי, מלח

בזיליקום טרי כמה עלים

שמן זית

ההכנה

… מטגנים בצל לבן או סגול

בינתיים חותכים את החזה לקוביות בשרניות ( עובי בוהן לערך)וכמובן משוחרר מעצמות וסחוס.

חותכים את הפטריות לרבעים. מטגנים את הפטריות כחמש דקות במחבת עם הבצל תוך עירבוב.

מוסיפים את העוף למחבת עם כל התבלינים החזה צריך להלבין מכל הצדדים ולא לטגן מעבר לזה. לא לייבש אותו.

זהו, להעביר לצלחת

ובתיאבון

 

 

מודעות פרסומת