תגיות

,

כמה שאני מתגעגע לאנג'ליקה

כעת  מסעדת אנג'ליקה חוגגת עשור ויוצאת בתפריט עסקיות צהריים חדש ומרענן

 

מסעדת אנג'ליקה בירושלים בבעלותו של השף מרכוס גרשקוביץ חוגגת עשור עם תפריט עסקית צהריים חדש כשר איכותי ועשיר אותו הכין שף יהונתן שרביט. תפריט העסקיות מוגש כל יום בין השעות 12:30-16:00 וכולל מנות מגוונות במחיר משתלם בהנחה של  כ- 30% מהמחיר הרגיל .

במטבח של מסעדת אנג'ליקה מקפידים על איכות וטריות המוצרים וחומרי הגלם. השף והבעלים, מרכוס גרשקוביץ, הקים את המטבח עם השראה מהמטבח המקומי הביתי בהתבסס על רכיבים מקומיים עונתיים בטכניקות בישול של המטבח הצרפתי כאשר בשנים האחרונות הוסיף גרשקוביץ פן אסייתי למטבח.

בחודשים האחרונים עומד בראש המטבח של אנג'ליקה השף יהונתן שרביט שמביא עימו נגיעות קולינריות מהעולם האיטלקי מה שהביא לתפריט החדש המיוחד והמגוון כל כך של המקום.

Salmon דור כהן4

Pappardelle קרדיט דור כהן3

Entrecote דור כהן5

תפריט העסקית החדש הכולל:

ראשונות:

פטה כבד (38 ₪), סלט שוק אווז (48 ₪)/ אופציה טבעונית (38 ₪), פאני פורי (36 ₪), טורטליני במילוי דוקסל פטריות (34 ₪), סלט עלים פריכים (38 ₪)

עיקריות:

פילה דג ים (98 ₪), המבורגר אנג'ליקה 250 גר' (68 ₪), פילה בקר צרוב על הגריל (124 ₪), פילה סלמון סו-ויד (102 ₪), חזה אווז צרוב (102 ₪), אנטרקוט 300 גר' (118 ₪), טורטליני דלעת (82 ₪), פפרדלה אווז (90 ₪)

כוס יין פסגות- אנג'ליקה אדום/לבן (18 ₪)

בירה שפירא מהחבית (18 ₪)

קינוחים (35 ₪)

 

קצת על מסעדת אנג'ליקה: אנג'ליקה הוקמה בשנת 2008 ועברה למשכנה הנוכחי בשנת 2013 . המסעדה ממוקמת במתחם כתר דוד, מול מלון קינג דיויד, כמספר דקות הליכה מאזורי מרכז העיר, שכונת ממילא, הכותל, משכנות שאננים או מתחם התחנה הראשונה.  אנג'ליקה מיועדת לאוהבי הקולינריה והיין- מראייה זו, נבנה מטבח שקוף אל מול חלל המסעדה שמאפשר הצצה חיה למטבח, לצוות הטבחים המקצועי ולעבודתם והישיבה על הבר שסובב את חלונות המטבח מאפשרת חוויה ישירה למטבח.  גם תקרת המסעדה בנויה ממבנה מראות ארכיטקטוני כך שמשתקף המטבח עליו מלמעלה. קיר של מקררי יין מייצג את מגוון היינות שמאפשרת המסעדה בליווי מלצר יין. צמחייה ירוקה מקשטת את המסעדה בצבעי ירוק מרגיע ושיר על סרויס שנכתב על ידי השף, כתוב על הקיר.

למסעדה שלושה חללים: מפלס מרכזי, מפלס עליון, חדר פרטי. החדר הפרטי (עד 16 סועדים) משקיף לחלל המסעדה דרך דלתות זכוכית המשקיפות על חלל המסעדה. כך, קבוצות פרטיות או עסקיות יכולות ליהנות מפרטיות ועדיין לחוות את אווירת המסעדה. כל החללים פתוחים זה לזה מה שמאפשר מרחב פתוח ומרווח לאירוע עד 85 סועדים. למסעדה כשרות רבנות ירושלים, רשת אלחוטית זמינה וגישה מלאה לנכים.

מסעדת אנג'ליקה – רחוב וושינגטון 4 , ירושלים02-6230056   www.angelicarest.com

שעות פתיחה: א'-ה' 12:30-אחרון הסועדים