תגיות

, ,

ארוחת סילבסטר חגיגית

לכבוד השנה האזרחית החדשה

מסעדת 'טיביס' בחוות ורד הגליל- שף חיים טיבי

שני, 31 בדצמבר 2018, החל מהשעה 18:30

מסעדת 'טיבי'ס', של שף חיים טיבי ושותפו רועי כהן, הממוקמת בוורד הגליל, חוות הסוסים המפורסמת, מזמינה את הקהל הרחב לקבל את השנה האזרחית החדשה עם תפריט מיוחד

לערב הסילבסטר, לצלילי מוסיקה שמחה ותפאורה חגיגית.

שף חיים טיבי רקח לארוחת הסילבסטר תפריט חגיגי מלא בטעמים וניחוחות הכולל:
למרכז השולחן יוגשו מבחר לחמים: בריוש, מחמצת סלק, אגוזים שיפון וזיתים מוגש עם חמאה

אספרסו כרובית ואגוזי לוז מתובל בכמהין, לוז קלוי ושמן אגוזים, עם קציפת חלב ועוגיית פרמז'ן

פתיחים
קנלוני ארטישוק ירושלמי ומוצרלה פרסקה– קנלוני ממולא בארטישוק ירושלמי וגבינת מוצרלה, עם רוטב חמאה ועגבניות קונפי

טונה "נובו"– טונה ספייסי, מוגשת על כדורי אורז, מתובלת ברוטב יפני וטוביקו ירוק

ראשונות
שקדי עגל צלויים בגריל- עם  תרד קלוי, קונפי שום, רוטב יין וציר בשר, מוגשים על קרם שעועית

טארט טאטן כבד אווז- צלוי בפלאנצ'ה, מוגש עם טארט טאטן אגסים, ברוטב יין מוסקט

סלט אנדיב צבעוני– אנדיב בליווי תותים, פלחי הדרים, שומר, אגוזים קלויים וגבינת קמבזולה

עיקריות לבחירה
פילה בקר צלוי בגריל- מוגש עם גראטן תפוח אדמה, אספרגוס צלוי ורוטב יין פורט

פילה דג לוקוס ים תיכוני– עם בוקצ'וי צלוי, לימונים וביסק יין לבן, מוגש על ריזוטו פורצ'יני

רביולי ריקוטה ודלעת ערמונים- רביולי ברוטב ערמונים ושקדים לבנים, מוגש על קרם שורשים, בליווי סלט מיזונה אדומה
לקינוח
50 גוונים של אדום
מסקרפונה, שוקולד לבן ותותים במרקמים שונים

צ'ורוטיביס צ'ורוס, דולצ'ה דה לצ'ה, שוקולד וגלידת קינמון

הארוחה החגיגית תלווה בכוס יין מבעבע.

מסעדת 'טיביס' ממוקמת בחוות ורד הגליל, במבנה כפרי, אלגנטי מעוצב, בשילוב אבני בזלת מקומיות ועץ מלא. במרכז המסעדה, אח עצים ענק לימי החורף, חדר פרטי לעשרים איש, בר יין ומשקאות וחדר יין המציע מבחר יינות מהגליל. שף טיבי מציע תפריט ביסטרו כפרי, המשלב מתכונים מבית אמא, תבשילי גורמה, טעמים ממסעות קולינריים בארץ ובעולם וכמובן מבחר מנות בשר בהן מתמחה שף טיבי, מנתחים מובחרים ומוקפדים מעדרים הגדלים בגליל ובגולן.

יום שני, 31 בדצמבר 2018 החל מהשעה 18:30.

מחיר- 300 שקלים לסועד. יש להזמין מקומות מראש.

למידע והזמנות- מסעדת 'טיביס'-  04-6330885