תגיות

,

קב מואה- אלכס ליבק

אירוע בשר ויין ביקב מואה- צילום תקשורות יעל שביט

 

 

 

אירוע צהריים עם הרבה בשר ויין, ביקב מואה (MOA), מושב צופר בערבה התיכונה, יום שישי 12.4.19, החל מהשעה 12:00.

 

לקראת חג פסח, מזמינים ביקב מואה את הקהל הרחב, לשישי צהריים, שכולו יין איכותי ובשר דרום אמריקאי, שיכין מומחה בשרים מקיבוץ מפלסים ויוגשו לצד שלל יינות היקב, לצלילי מוסיקה לטינית.

 

יקב בוטיק מואה הוקם בשנת 2015, במושב צופר, כחלק ממשק משפחת פרידמן, העוסקת בחקלאות כשלושה עשורים. יהודה פרידמן מבעלי ומקימי היקב, עוסק למחייתו בגידול פלפלים  איכותיים לייצוא, אולם אהבתו וסקרנותו ליין היא זו שהובילה אותו לפיתוח יקב בוטיק מקצועי ויינות משובחים. שמו של היקב מכונה על שם העיר הנבטית "מואה", אחת הערים הקדומות לאורך דרך הבשמים, השייכת לממלכת הנבטים בתקופה הרומית.

היקב מייצר כ- 5000 בקבוקים מידי שנה מזני: רוזה, קברנה סובניון, מרלו שיראז ומלבק,

מענבי "כרם הרוחות", באזור מצפה רמון, 760 מ' מעל פני הים, המייצג את הרצון ליצור יינות בעלי אופי מדברי איכותי מובהק.

 

במרכז המבקרים של היקב ניתן לרכוש יין ומוצרים מאזור הדרום והערבה: גבינות, דבש, זיתים, שמן זית, מאפים וכאמור יין משובח.

 

 

מחיר כניסה לאירוע (מגיל 18), כולל כוס יין לטעימות – 25 שקלים

צלחת בשר וסלטים – 45 שקלים

 

לכבוד חג הפסח מציע יקב מואה מארזי שי לחג, בהנחה.

 

יקב מואה- משק פרידמן מספר 51, מושב צופר. בווייז: 'יקב מואה'

https://moawine.co.il/, טלפון – 052-3666095