תגיות

,

בניסיון לתת מענה מספק לכלל לקוחותינו, שיוכלו להנות מהבצק והרוטב המיוחד של פיצה רוסטו, עבור יום הטבעונות ובהמשך באופן קבוע ניתן להזמין פיצה טבעונית, אך בשונה משימוש בתחליפי גבינה למיניהם, אשר מפחיתים מטעמה של הפיצה, אנו מעודדים מקדמים שימוש במצרכים בריאים יותר כגון: בסיס שמן זית ומצע בצל סגלגל כשמעל ושאר התוספות האהובות, בטטה חציל פטריות פסטו ותוספות מגוונות טבעוניות נוספות שיוצרים טעם עשיר ועסיסי לפיצה הטבעונית.

 

על פיצה רוסטו:

חיים בכר הפך ב-5 השנים האחרונות לדמות בהרצליה. הפיצריה שלו בסך הכול בת 5 וכבר הפכה למיני-מוסד מקומי, לא בגלל שהוא מביא את המתכון של הפיציולו הראשי של רומא או מייבא גבינה מיוחדת מניו ג'רזי, אלא דווקא בגלל האותנטיות הישראלית שמרגישה לנו כמו בית. אל רוסטו באים או מזמינים כדי לאכול פיצה שישראלים אוהבים – פשוט כך. הפיצריה של חיים בשעות אחה"צ היא תמצית ההוויה הישראלית – זוג צעיר עם ילדה לצד מרצה בכיר מהמרכז הבינתחומי. שני קשישים יוצאי ברית המועצות לצד אב חוזר בתשובה ובנו הצעיר. חיים מארח את כולם באנרגטיות ובלבביות, פה סמול טוק , שם בודק פיצה המוגשת לשולחן. אין אצלו תפריט – הוא יאפה לך את הפיצה המושלמת בשבילך. לצד כל פיצריות הטרנד עם התוספות המשוגעות וטעמים מתרבויות זרות, פיצה רוסטו מחזירה את הצרכן המקומי לטעם הישראלי, טעם של הבית. פיצה בטעם שישראלים אוהבים מחומרי הגלם הגבינות של מחלבת עברי דרך הבצק היחודי לנו וכמובן הרוטב, אוי הרוטב הזה.

תמונות של הפיצה המטורפת ניתן לראות פה:

https://www.facebook.com/PizzaRosto

קרדיט תמונות: פיצה רוסטו