תגיות

,

קרדיט צילום סיוון שוב עמי

ג'ויה ראש פינה, האיטלקית החדשה והכשרה, מזמינה לפתוח את סוף השבוע, בבראנץ' איטלקי בשעות הכי יפות של יום שישי. המסעדה תלבש חג באווירת צהריים איטלקי, עם מוסיקה שמחה, תפריט בראנץ' מיוחד שרקח שף המסעדה ירון גור, כאשר כל המנות והאפייה נעשות במטבח הפתוח, לעיני הסועדים על ידי צוות הטבחים, לצד יינות מיקבים מובילים בישראל וקוקטיילים.

כל יום שישי, החל מיום שישי- 22.11.2019, בין השעות .11:00-15:00.

החל משישי הקרוב –

תפריט בראנץ' שישי-איטלקי:

פוקצ׳ה אנטי פסטי– אפויה בטבון הלבנים, עם מגוון ירקות קלויים

קרדיט צילום סיוון שוב עמי

ארנצ׳יני– כדורי ריזוטו עם מוצרלה ופרמז'ן בציפוי פריך, ברוטב עגבניות

קרדיט צילום סיוון שוב עמי

פריטטה או שקשוקה לבחירה- פריטטה איטלקית- עם בצל שום ומגוון פטריות או שקשוקה ברוטב עגבניות עשיר מוגש לצד חלה טרייה

קרדיט צילום סיוון שוב עמי

סלט עגבניות ומוצרלה, בצל ירוק, בצל סגול, זיתי קלמטה, בזיליקום, פלפל חריף, שמן זית ובלסמי מצומצם

קרדיט צילום סיוון שוב עמי

קינוח מתחלף לבחירה

 

קבוצת ג'ויה שבראשה עומד היזם ואיש העסקים איציק אנקונינה, פתחה לאחרונה את ג'ויה ראש פינה,

זוהי המסעדה הצפונית ביותר של הקבוצה, שבבעלותה 18 מסעדות. ג'ויה ראש פינה, הפכה למוקד בילוי וקולינריה צפוני, הן מבחינת איכות האוכל והן מבחינת עיצוב ואווירה. במרכז המסעדה בר רחב ידיים, ומטבח פתוח, שבמרכזו הוצב טאבון ענק בסגנון איטלקי, שהוזמן במיוחד. במטבח , מול עיני הסועדים, נעשים הבישול והאפייה בעבודת יד. בגו'יה מוצע תפריט יינות מיקבים מובילים בישראל. כמו כן, ניתן לרכוש את חומרי הגלם המשובחים, המיובאים מאיטליה, בהם משתמשת המסעדה.

 

 

מחיר בראנץ' איטלקי- 77 ₪ לאדם, כולל 5 מנות, שתייה חמה ושתייה קרה.

 

להזמנות – ג'ויה ראש פינה, כשר – 04-8589099