תגיות

, ,

טוב לדעת שאפשר ליהנות מממרח הפלא – מיונז – בגירסה אורגנית

"תבואות" משיקה "מיונז אמיתי אורגני", ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או תוספת סוכר. היעזרו בו כבסיס להכנת מגוון רטבים וממרחים!

 

כמה טוב לדעת שאפשר ליהנות מממרח הפלא – מיונז – בגירסתו האורגנית! חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה "מיונז אמיתי אורגני" מביצים מפוסטרות, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או תוספת סוכר.

המיונז הוא אחד הממרחים המוכרים והאהובים בעולם. זהו רוטב סמיך שהומצא ע"י צרפתי ויש כמה גירסאות לגבי זהות הממציא המקורי ומקום ההמצאה: אין ספק שמדובר בצרפתי, אבל יש חילוקי דעות לגבי זהותו, וגם לא בטוח שההמצאה התרחשה על אדמת צרפת.

הממרח משמש כבסיס לסוגים שונים של רטבים וממרחים קרים. נהוג להשתמש בו כרוטב מלווה לצ'יפס, בשר קר או ביצים קשות, למרוח אותו על לחם, לתבל עמו סלט ירקות, סלט תפוחי אדמה או טונה, להיעזר בו לתיבול ולהעשרה של מנות חמות כמו פשטידות, עופות ודגים ואפילו להכנת עוגות.

"מיונז אמיתי אורגני" מכיל, בין השאר: שמן חמניות, חלמון ביצה, חומץ תפוחי עץ, זרעי חרדל, מלח, פלפל לבן, סירופ חיטה ותמצית רוזמרין. לאחר הפתיחה, יש לשמור במקרר ולהשתמש תוך 3 חודשים.

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הרב מאור.

מחיר: 16.90 ש"ח למיכל במשקל 370 מ"ל.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

"תבואות" מציעה ליהנות משלושה ממרחי רוטב שונים על בסיס מיונז: מיו-שום, מיו-פסטו, מיו-סרצ'יצה

מיו פסטו

 

חומרים:

5 כפות מיונז אמיתי אורגני של "תבואות"

2.5 כפיות רוטב פסטו איכותי

1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ביחד.

 

מיו-שום

 

חומרים:

5 כפות מיונז אמיתי אורגני של "תבואות"

3 – 4 שיני שום כתושות

** גיוון: 1 כף שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ביחד.

 

מיו-סרירצ'ה

 

חומרים:

5 כפות מיונז אמיתי אורגני של "תבואות"

1 שן שום כתושה

2 כפיות רוטב סרירצ'ה חריף

2 כפיות מיץ לימון

1 כף מים חמים

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ביחד.

 הצעת הששת

סלט דג מלוח:

המרכיבים ( מנה זוגית)

נתח דג מטיאס

תפוח אדמה

כף מיונז אורגני

רצוי כף שמנת גם

2 כפות מיץ לימון טרי

כף שמיר קצוץ

צלפים

מלפפון חמוץ במלח

בצל סגול

לקישוט, בצל ירוק, שרי , מלפפון ירוק ועוד

ההכנה

מבשלים את תפוח האדמה מראש ומקררים היטב. חותכים את תפוח האדמה הקר לקוביות.

חותכים את הדג לרצועות ומוסיפים. קוצצים מלפפון חמוץ, אפשר גם פלפל קלוי כבוש, ובצל הסגול.

בקערית מערבבים מיונז ולימון ואפשר גם שמנת חמוצה, קוצצים את השמיר ומוסיפים.

מערבבים קלות את הסלט ומניחים על צלחת ההגשה, יוצקים את הרוטב, מפזרים צלפים, מקשטים

ומגישים

DSCN4668A