תגיות

, ,

באדיבות השף אבי שטייניץ

 קינואה, תירס טרי מתוק , כוסברה, בצל סגול , שמן זית , מ"פ , צ'ילי

אופן הכנה

  1. את קלח התירס " מגרדים " בעזרת סכין חדה לשחרור הגרגרים
  2. את קוביות הפילה מניחים בקערה מערבבים עם שמן הזית ממליחים ומפלפלים
  3. מערבבים עם שאר המוצרים .
  4. מניחים למס' דקות ומגישים .

המנה יש לציין מאוד טעימה. טרטר זו מנה צרפתית המזכירה את השבטים הטטרים שכבשו את אירופה וככה הם אכלו. כיום בצרפת יניחו לכם על הטרטר חלמון ביצה או ביצת שלו.