תגיות

,

חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה ליהנות מ"לחמניות פשתן" טריות ודלות מאוד בפחמימה, ללא נקיפות מצפון

צילום – אייל קרן

ניסיתם כבר לחמניית פשתן דלה בפחמימה, עם גבינת מוצרלה איכותית ונמסה, ירקות מוקפצים ופטריות צלויות? חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בלחמים ולחמי בריאות, מציעה ליהנות מ"לחמניות פשתן" דלות מאוד בפחמימות ועשירות באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, מלאות בכל טוב.

הלחמניות עשויות מזרעי פשתן זהובים מקנדה. בלחמנייה יש כ-1.5 גרם פחמימה בלבד. מאחר והלחמניות גם נטולות סוכר וממתיקים, הן בעלות ערך גליקמי נמוך והן מתאימות גם לתזונת סוכרתיים, למי ששומרים על משקלם ולמי שתזונתם דלה בפחמימות.

הלחמניות נארזות טריות באריזה שומרת טריות, המאפשרת חיי מדף של למעלה מחצי שנה, ללא הקפאה. ניתן להשיג גם לחם טרי ופרוס, ולחמים קפואים. ללחמנייה מרקם מיוחד, מי שאוהב מרקם קראנצ'י – מומלץ שיטסטר את הלחמנייה.

מחיר: כ-22 ש"ח לאריזת לחמניות במשקל 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה:  https://www.bikurim.co.il/

ל"ביכורים " יש הצעה למתכון, אני מיד הכנתי לי סנדוויץ' עם כבד קצוץ, קורנישונים ואפויים, אפשר עם כל דבר עפ סלט טונה, או חציל חלוי בתחמיץ או רמולדה הכל הולך , תאכלו מושחת כי הלחמניה לא נספרת!

או פשוט גבינה בולגרית, לאבנה ופלפל קלוי לארוחת בוקר

"ביכורים" מציעה מתכון ללחמנייה עם פטריות צלויות ופלפלים ובצל סגול מוקפצים, חמאה וגבינת מוצרלה נמסה

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:

לחמניות פשתן חצויות

פרוסות של גבינת מוצרלה (2 פרוסות ללחמנייה)

בצל סגול – פרוס, מוקפץ בשמן זית

פלפל אדום, פרוס, מוקפץ בשמן זית

פטריות מלך, פרוסות דק, צלויות בפלאנצ'ה עם מעט שמן זית

** אפשר להוסיף שבבי סויה מסוג "שווארמה", עשויות עפ"י ההוראות

אופן ההכנה:

  • להניח את חצאי הלחמנייה בתבנית אפייה מרופדת ברדיד אלומיניום ומעליו נייר אפייה
  • למרוח כל חצי בחמאה. מעל אחד החצאים לפזר מעט מלח אטלנטי גס, אורגנו או טימין, שום גבישי ופפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)
  • לאפות בתנור ב-150 מעלות כ-10 דקות
  • להוציא ולהניח על כל חצי: פרוסת מוצרלה, פטרייה, פלפל ובצל, ולהניח מעל עוד פרוסת מוצרלה. מי שרוצה להוסיף שבבי שווארמה מסויה – זה הזמן. להניח מעל את החצי השני של הלחמניה
  • ¨     להגביר את חום התנור ל-180 מעלות ולאפות כ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה