תגיות

, ,

המסעדה נסגרה

אמאמה היפנית המדוברת ברמת החייל משיקה מנות חדשות לתפריט הערב-ארוחת טעימות ראשונות; שאבו שאבו –"פונדו" יפני מסורתי;  בנטובוקס-ארוחת צהריים בקופסת סושי מסורתית מהודרת; חצי לובסטר טרי בטמפורה; לוקוס על אצה בכלי אידוי מבמבוק ועוד ועוד.

לא מזמן הייתי בארוחה נפלאה במסעדה היפנית אמאמה, אפילו כתבו על זה באתר מפה

שמחתי לשמוע שיש תפריט חדש , סיבה לחזור לשם  שוב

מבחינה קולינרית, הדגש במקום הוא על אוכל רחוב יפני מנחם והתפריט שנבנה על ידי יאמה סאן מחולק על פי הקטגוריות הבאות:

טעימות מראשונות אמאמה: טונה פואגרה; בלק קוד יקיטורי; גונקן סלמון ואיקורה ( 69 ₪); יפנית משוגעת; טייגר שרימפס על מצע עלים; סלמון צ'יראשי ואיקורה ( 62 ₪) ; ראשונות פיצה טונה– טורטייה פריכה, טונה אדומה מתובלת, מוצרלה, פטריות כמהין שימאג'י ושיטאקה, עגבניות שרי ופרמז'ן( 56 ₪); מיקס טטאקי נתחי טונה, סלמון ולוקוס צרובים בשמן שומשום, עגבניות שרי, אספרגוס וצ'ילי ( 44 ₪);

 

 סלטים-  סלט שרימפס מרענן -שרימפס בלק טייגר בטמפורה, חסה פריכה, עגבניות שרי חלוטות ואבוקדו עם רוטב יוזו חריף ( 56 ₪ );

עיקריות- – בנטובוקס– ארוחת צהריים יפנית מסורתית בשלוש צורות בישול יפניות-

גריל/ מאודה/ טמפורה- סשימי טונה סלט, לוקוס, אספרגוס בטמפורה, נגירי טונה, נגירי סלמון, ספייסי טונה, ספייסי טורו סלמון, סלמון אבוקדו, יקיטורי

שאבו שאבו אמאמה אלון סגל3

אנטריקוט וסלמון ( 110 ₪); צ'יראשי (סושי מפורק) אורז סושי (בטמפרטורת גוף), סלמון,טונה,לוקוס,סקאלופ,שרימפס בטמפורה, אונאגי, טקוויאן, פטריות,שיטאקה, טמאגו, ירקות גינה ירוקים, איקורה וטוביקו כתום ( 88 ₪ ); שאבו שאבו– מנה מסורתית שבה מבשלים קלות את חומר הגלם בציר דגים שמחומם על פתיליה ולאחר מכן טובלים ברוטב, לבחירה : קרפצ'יו אנטריקוט במטבל גומדרה / 118 ₪; • סאשימי לוקוס במטבל פונזו / 124 ₪; • מיקס קרפצ'יו אנטריקוט, סשימי לוקוס בליווי שני המטבלים / 134 ₪; המנה מוגשת עם טופו, נודלס תפוחי אדמה,מוצ'י, אספרגוס, כרוב וגזר; סלמון פילה– פילה סלמון על הגריל ברוטב חמאה, לימון דיז'ון וסויה בתוספת ירקות מאודים ( 95 ₪); סיירו לוקוס סאקמושי מאודה– מוגש על אצת קומבו בכלי אידוי מבמבוק, ירקות טריים,טופו משי אורגני, עם פטריות מלך, תרד, גזר, ג'ינג'ר,בצל ירוק, מאודה עם שמן צ'ייה סאקה בליווי רוטב פונזו ואורז בצד ( 125 ₪) *ניתן להוסיף פירות ים: צדפות טער, וואנגולי וקוקי,קריסטל שרימפס, קלאמרי ומולים/ 30 ₪;

 

בלק קוד במיסו– בלק קוד במרינדת מיסו , קריספי אורז, פטריות מלך ואספרגוס נסו מיסו ( 124 ₪); חצי לובסטר דינר רול– לובסטר טרי בטמפורה רול, צבתות בגריל, זרוע בגריל, נודלס קמח ומחית כמהין ( 134 ₪).

בנוסף יוגשו מנות יקיטורי (שיפודים יפניים)  סושי ספיישל, סושי קלאסי, וקינוחים יפניים..

4 שיפודי יקיטורי צילום אלון סגל2

וגם מנות ילדים מה שמאפשר בילוי עם כל המשפחה

תפריט ילדים אמאמה צילום אמיר מנחם5

AMAMA הוקמה במודל ייחודי המשלב השראות ממסעדות רחוב יפניות ומציעה מחד, את האיכויות של TYO ומאידך חווית בילוי והסעדה יפנית אחרת, משוחררת ונגישה יותר המתאימה למשפחות, סטודנטים, תושבי תל אביב והאזור, עובדי רמת החייל ועוד.

AMAMA   הברזל 34 רמת החייל, תל אביב. 03-7781101

כל השבוע, מהשעה 12:00 ועד לקוח אחרון. לא כשר.