יום העצמאות מתקרב
חוגגים עם מטעמי מנגל עצמאות – גם במסגרת ההנחיות החדשות!
זה לא חדש שהתבלינים של נפטון חוגגים נוכחות אתי במטבח! זה כמו שאתה הולך לספר קבוע או לרופא קבוע שאתה סומך עליו , הנסיון שלי עם תבלינים של נפטון זו חתונה קטולית!!
המטחנה המהודרת של "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" – יפה, נוחה ושימושית. התערובת הפיקנטית, המתאימה לתיבול סטייק, מתאימה גם לתיבול מנות נהדרות נוספות במנגל, בפלנצ'ה (מחבת פסים) או בגריל של התנור – כמו דגים, פרגיות, חזה עוף או תפוחי אדמה, והיא גם מצוינת לתיבול אורז, נודלס, איטריות ועוד. לי המטחנה הזו לא חדשה אני משתמש בה המון לסטייקים של סלמון, לפופאיט עוף למשל לסטייקים שאני לא מרבה להכין, ביום העצמאות השנה אני מתכנן להניח נתח של קילו וחצי של אונטריב שיהיה בגריל פחם בייתי (סרפרי) כל הלילה מתובל רק בתערובת לתיבול סטייק מונטריאול ומלח .

נפטון – תערובת לתיבול – סטייק מונטריאול. צילום – מיכאל כץ
התערובת מכילה, בין השאר, פלפל שחור, מלח גס, שום גבישי ובצל יבש, והיא ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.
איך להכין סטייק עסיסי וטעים?
- מומלץ לקנות סטייק איכותי טרי (למשל, אנטריקוט או שייטל), בעובי של 1.5 ס"מ. על הסטייק להיות בטמפרטורת החדר (או צונן. לא קר מהמקרר, שכן אז הבשר יגיר נוזלים רבים ויתכווץ)
- לנגב במגבת נייר, ואז להבריש בשמן זית איכותי. לעסות ב"תערובת לתיבול סטייק מונטריאול" של נפטון
- להניח על רשת מנגל לוהטת או על מחבת פסים (פלנצ'ה) לוהטת ולשמוע פססססס… לצלות מכל צד 3 – 4 דקות (תלוי בגודל ועובי הנתח) ולהפוך לצד השני
- לחכות כמה דקות לפני שאוכלים. תיהנו!
אל תתפשרו על פלפל שחור טחון או גרוס לכו על זה על "תערובת לתיבול סטייק מונטריאול"
כשר: בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"ץ בית יוסף.
מחיר: 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 65 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות ובאתרים שלהם.
***
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
רוצים לקרוא כתבה שלי על סטייקים? כאן